Hus & have

3+1 fordel ved infrarøde saunatæpper

  1. Reducer kronisk træthedssyndrom

Kronisk træthedssyndrom er en tilstand, der ikke er godt forstået, men der er nogle beviser på, at infrarøde saunaer og i forlængelse heraf saunatæpper fra NordicHigh hjælpe.

 

Selvom den pågældende undersøgelse var meget lille, rapporterede deltagerne efter fire uger forbedringer i mange af symptomerne, herunder træthedsniveauer og smerter.

 

Hvad dette betyder er, at hvis du lider af kronisk træthedssyndrom og leder efter noget, der kan give dig en vis lindring, skal det i det mindste være et forsøg værd at sidde i et saunatæppe.

 

  1. Forlæng livet

Selvom dette kan virke som en stor påstand, er det logisk, at hvis saunatæpper kan reducere hjerteproblemer, sænke blodtrykket, reducere stress og give dig alle mulige andre fordele, så må det langsigtede resultat være, at de kan bidrage til at forlænge din liv.

 

Selvfølgelig, da saunatæpper er så nye, er der endnu ikke lavet langsigtede undersøgelser for at bekræfte dette – men da det er meget usandsynligt, at de kan gøre dig nogen skade, er der ingen grund til, hvorfor du ikke skal bruge dem, hvis du vil prøve at leve længere.

 

  1. Praktisk

Udover de sundhedsmæssige fordele, som saunatæpper og andre saunatyper kan give dig, er der et par fordele, der specifikt vedrører tæpper – og den første er, at de er så praktiske.

 

Hvis du har et saunatæppe derhjemme, kan du bruge det så ofte, du vil – du behøver ikke at tage en særlig tur i fitnesscentret eller spaen, hver gang du vil nyde godt af nogle infrarøde stråler.

 

Oven i dette, hvis du rejser, er de kompakte og lette, hvilket betyder, at du nemt kan tage dem med dig.

Dette er især nyttigt for sportsspillere, der rejser til konkurrence, da de kan tage dem med sig, når de er på farten, og så kan bruge dem til at hjælpe med at komme sig på hotellet om aftenen efter konkurrencen.

 

en ekstra fordel) Omkostninger

En anden fordel, som saunatæpper har i forhold til andre typer sauna, er prisen.

 

Nogle førsteklasses saunatæpper virker måske ikke så billige, men når du vejer omkostningerne op imod, hvor meget du betaler for hver saunabehandling i din lokale spa, ved at bruge dit tæppe et par gange om ugen, vil du hurtigt få pengene tilbage. .

 

Dette gælder især for infrarøde spa-behandlinger, da de har tendens til at være særligt dyre.

 

På samme måde, hvis du sammenligner køb af et pro-saunatæppe med 30-dages tilfredshedsgaranti fra NordicHigh med at montere en traditionel eller siddende infrarød sauna i dit hjem, er priserne simpelthen ikke sammenlignelige, hvilket betyder, at saunatæpper er den billigste måde at nyde alle fordelene ved en sauna i komfort af dit eget hjem.

 

Skriv et svar