Nyheder

Forkæl dig selv med et smukt smykke fra By Birdie

Hvis du foretrækker det ekstravagante og lidt skæve inden for smykker, vil du elske kollektionerne fra By Birdie. Designeren har nemlig et mantra, der hedder ”more is more”. Det betyder med andre ord, at kollektionerne er fyldt med iøjnefaldende smykker, der altid formår at skabe det flotteste blikfang.

Derfor er smykkerne også et fantastisk valg, hvis du gerne vil pifte dit outfit op. Det er nemlig smykker, der er designet til dig, der ikke er bange for at skinne igennem. Her undgår du både minimalisme og diskrethed. I stedet får du det blikfang og udtryk, som du fortjener. Du har mulighed for at se det imponerende udvalg fra By Birdie her.

Mere om By Birdies vision

Når du ser smykkerne fra By Birdie, opdager du hurtigt, at der er tale om et sandt overflødighedshorn af materialer. Det betyder derfor også, at smykkerne står i smuk kontrast til den mere minimalistiske stil, der ofte kendetegner skandinavisk design.

Smykkerne fra By Birdie har i stedet rigeligt af både guld og sølv. Disse materialer bliver pyntet på flotteste vis med både perler og ædelsten. Tilsammen skaber det en unik og iøjnefaldende blanding af både det feminine og det uslebne. Derfor vil du også opleve, at smykkerne har et design og udtryk, som du ikke oplever alle andre steder.

Det betyder derfor også, at smykkerne egner sig godt til dig, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. Smykkerne er til dig, der nyder opmærksomheden og stortrives i din egen personlige stil.

Flagskibet fra designeren

By Birdie har designet utallige smukke smykker. Men ud af alle disse fantastiske kreationer er det helt klart By Birdie ringene, som designeren er mest kendt for. Det er med andre ord designerens flagskib.

Ringene er kendetegnet ved at være prydet med flotte og unikke detaljer. Det giver dem det helt særlige By Birdie udtryk, der både indeholder sjæl og kant. Det betyder også, at ringene adskiller sig markant fra alle andre nordiske designeres udtryk.

Du har mulighed for at vælge blandt flere forskellige størrelser, når det kommer til By Birdie ringene. Det er nemlig vigtigt, at ringene passer til netop dig.

Hvis du foretrækker øreringe

Hvis du hellere vil pynte dine ører, har designeren også et stort udvalg af forskellige smykker, der kan bæres i ørerne. Også denne type smykker lever op til mantraet om ”more is more”. Derfor finder de også det særlige og ekstravagante udtryk heriblandt.

Feminine halskæder med elegance

Du har også mulighed for at få det ekstravagante og unikke udtryk i halsekædeform. Designeren har nemlig skabt flere fantastiske vedhæng. Du bestemmer derfor også selv, hvilket vedhæng og hvilken kæde du gerne vil sætte sammen. Det giver dig mulighed for at føre din personlige stil ud i livet.

Hvis du gerne vil have et mere diskret udtryk, kan du også vælge at blot bære kæderne fra designeren.

Skriv et svar