Nyheder

Min kærlighed til Vintagetøj.

Jeg elsker vintagetøj – og det gør mine veninder også.

Mine veninder og jeg har en fælles interesse vores kærlighed for vintage og brugt tøj. 

En tradition vi har sammen er at vi mødes på Nørreport station og giver hinanden en kæmpe krammer. Derefter finder vi os en kop kaffe på en cafe i nærheden og tager den med to go. Solen kunne skinne og vi ville grine, fjolle og drømme om de fantastiske vintage kjoler vi kunne finde på vores tur. 

Vi rammer den første genbrugsforretning og gør i krig. Fra den ene ende til den anden ende af butikken bliver alle toppe, hatte, jeans, sko, støvler, bluser, og vintage kjoler vurderet. Og jeg må være ærlig og sige at jeg kommer altid ud med noget. Fordi jeg bare elsker vintagetøj så meget. 

Når vi har været i første forretning går vi videre til næste butik. Vi har nogle yndlingsbutikker, som vi har lagt op en rute. Vi har været i vintage butikkerne mange gange, men finder også altid noget. En gang fandt jeg en vintage kjole der var blevet sat ned i pris fordi den manglede en knap. Det var jeg ligeglad med for jeg havde masser af knapper der hjemme og satte bare en i da jeg kom hjem. og vupti så var der en fin vintage kjole som jeg nærmest har boet i lige siden.  

Vintage historie.

Nogen gange tænker jeg på hvor den lille knap er havnet henne, og hvor min kjole i virkeligheden kommer fra. spørgsmål der kunne poppe op i mit hoved kunne være: 

  1. Hvem købte rigtigt min kjole?
  2. Var det mon en fin gave?
  3. Gad vide hvilke oplevelser personen har haft i min kjole? 
  4. Har personen danset og har en lige så sjov sommer som mig i den her kjole?
  5. Gad vide om hvorfor man ville give sådan en fin kjole væk, når den bare mangler en knap?

Nogen menneskers rod er andres guld som man jo siger. Og den her vintage kjole er min kæreste skat. Jeg har kun haft sjove og gode minder i den her kjole. Fest og farver, hygge med mine veninder og dejlige ture på stranden. 

Jeg glæder mig til sommer hvor jeg skal have min fine vintage kjole på igen. Jeg er allerede gået i gang med at finde flere kjoler, og det er min veninde også. Jeg har fundet en interessant hjemmeside der hedder Babe I’m Vintage. De har nogle utrolig fine sommer vintage kjoler. Det var faktisk min veninde der viste mig den og vi endte med at købe 3 ting hver. Den hjemmeside kan klar anbefales.

Skriv et svar