Erhverv

3 ting fra det amerikanske marked: Et amerikansk køleskab, en gasgrill og et Segboard

USA har nogle ret fantastiske ting at byde på, og det glemmer vi nogle gange. Der kommer mange interessante produkter fra det gode gamle USA, og i denne artikel vil jeg nævne tre af dem: et amerikansk køleskab, en gasgrill og et Segboard. Læs videre, hvis du vil have mere information om disse produkter!

Amerikaner køleskab

Dette køleskab er ikke et normalt amerikansk køleskab, men snarere et europæisk køleskab. Det kaldes faktisk et køleskab i “amerikansk stil”, og det er designet til at passe perfekt ind i ethvert hus eller køkken. Indvendigt har det to rum: et til kolde drikkevarer (og andre ting, som du ønsker, skal være dejligt kolde), mens det andet rum kan kan bruges til andre ting, f.eks. grøntsager eller mad, som du ønsker at holde frisk.

Et amerikaner køleskab er populært, fordi det er stort og rummeligt, men også fordi, at der er en isterningsmaskine indbygget i lågen. Hvilken gør det super nemt at tage sig et glas isvand eller tilføje isterninger til sin drink.

Gasgrill

Gasgrillen er kommet lynhurtigt ind på det danske marked. Først kom kullgrillen, og så kom gasgrillen. Udviklingen antyder, at det skal være så nemt som muligt, hvilket en gasgrill også er. Den er nem at tænde op i, og let at rengøre. Det eneste, du skal tænke på, er nok at købe gas til den – men det er ikke noget problem, for den fylder ikke meget. Mangler du en gasgrill? Så læs lige denne gasgrill test først. 

Segboard

Segboard er et elektrisk skateboard med to hjul og en motor imellem dem. Det kan bruges af alle, der ved, hvordan man skateboard. Køreren placerer fødderne på Segboardet ligesom på et normalt skateboard og læner sig frem eller tilbage for at styre det – lidt ligesom ved skiløb. Du kan endda give slip med den ene hånd, mens du kører på Segboardet!

Er der andre teknologisk ting, som kommer fra USA?

Der findes mange ting og traditioner, som kommer fra Amerika. Amerika er blandt de i verden, sammen med Kina, som er hurtige i udviklingen indenfor elektronik. Udviklingen er en konstant cyklus, som hele tiden forbedres, fornyes og forandres. Man skal være skarp, hvis man skal med til at være med på det nyeste nye, indenfor teknologi. Det hele bliver både mere smart, mere nemt og mere tilgængelig. Derfor bør vi ikke skamme os, også de produkter og traditioner, som vi tager til os i Danmark, for det må betyde, at det er det hele værd.

Skriv et svar