Hus & have

Få dine gulve slebet og behandlet, du vil bestemt ikke fortryde det!

Jeg har for nyligt fået slebet mine gulve af NC Gulve, og jeg anede slet ikke, hvilken glæde det har været efterfølgende! Jeg flyttede for nogle år siden ind i en gammel københavner lejlighed, som jeg løbende har sat i stand. Ved indflytning malede jeg lejligheden og synes egentlig, at den stod ret fint. En gammel københavner lejlighed har i sig selv også noget charme – og det ville jeg gerne bibeholde. Jeg kan huske, at jeg kiggede på gulvene og tænkte, at de sgu ikke var skide pæne. Jeg synes, at de havde et lidt trist gulligt skær, og at der var en del ridser og mærker. Jeg tænkte med det samme, at jeg simpelthen ikke havde overskud til at få skiftet hele gulvet – jeg vidste på det tidspunkt ikke bedre, og jeg tænkte at det måtte være sindssygt omkostningsfuldt at banke hele gulvet op for at lægge et nyt. Derfor undersøgte jeg slet ikke muligheden for at få gjort noget ved dem – lidt ærgerligt her tre år senere, hvor jeg har fundet ud af, at det faktisk slet ikke er så omfattende, som jeg gik og troede. 

Det kom sig faktisk af, at jeg for nyligt holdte et middagsselskab, hvor en af gæsterne spurgte mig, om jeg havde overvejet at få ordnet mine gulve – jeg sagde prompte nej med begrundelsen, at jeg synes det ville være alt for omfattende at skulle til at have lagt nyt gulv – hvortil han svarede: jamen hvorfor får du det ikke bare slebet? Øhhhh…. ja hvorfor gjorde jeg egentlig ikke det – det havde jeg helt ærligt slet ikke skænket en tanke som en mulighed, og der er vi jo tilbage til, at jeg jo for længe siden skulle have undersøgt mulighederne!

Når, men han satte mig ihvertfald i kontakt med et professionelt gulvfirma, som kom ud og målte op, kiggede gulvet igennem og spurgte ind til mine ønsker. Jeg fortalte, at jeg var en smule træt af den blanke gullige farve, og havde egentlig forberedt mig på, at dette måtte jeg leve med, da det er jo er det samme gulv selvom det bliver slebet – men de præsenterede muligheden for at bruge en mat, hvid lak, så gulvet fremstår mere koldt og lyst. Og det var da nok den bedste ide længe! De gav mig et tilbud, og jeg takkede ja med det samme. Jeg er simpelthen så glad for resultatet, lejligheden får et helt andet og moderne look, nu hvor det gullige skær er væk, og alle rum virker meget mere indbydende. Det har bestemt været alle pengene værd!

Skriv et svar