Økonomi

Er du på udkig efter det rette lokale for jeres kursus?

Det kan være svært at finde det helt rette kursuscenter – der er mange faktorer, der spiller ind for at gøre kurset bedst muligt – en af dem er lokalemulighederne. 

Vi har været på besøg hos Sonnerupgaard Gods. Sonnerupgaard Gods ligger i Hvalsø nær Roskilde. Godset ligger i de mest fantastiske og idylliske omgivelser, og allerede det er jo en god start. Ydermere byder Godset med sin størrelse på mange muligheder. 

På Sonnerupgaard Gods finder du intet mindre end seks forskellige lokaler, hvor du har mulighed for at afholde kurser, og hver enkelt har endda et smukt navn. 

På Godset finder du: 1877-Laden, Kavalerfløjen, Hovedbygningen, Hestestalden, Høloftet og Dueslaget

Vi vil gerne give dig en kort gennemgang af disse seks unikke lokaler, så du kan vælge det helt rette for dit kursus. 

1877-Laden

1877-Laden er som navnet jo antyder fra 1877, og dele af laden står stadig som originalt! Her er der altså tale om træet, som pryder lokalet, der stammer fra de håndhuggede originale bjælker, helt tilbage fra dengang. Det er sgu lidt vildt. Laden kan nemt inddeles i sektioner og kan derfor rumme forskellige antal mennesker. Laden har været en del af helt store ting, så som Carlsberg-reklamer og Børsens Gazellepris, og den kan rumme op mod 500 siddende gæster (i biografopstilling). Derfor er der rigelig med plads også til de helt store arrangementer. 

Hestestalden

I Hestestalden finder du et helt klassisk konferencelokale, og alligevel med overraskelser. Man har nemlig valgt at fjerne loftet, hvilket gør, at de gamle rustikke planker kommer frem, det giver en helt særlig oplevelse. Hestestalden kan rumme op til 100 gæster, så her er der også tale om et stort lokale. 

Høloftet

Høloftet egner sig til lidt mindre kursuser og lokalet er særligt godt til undervisning i øjenhøjde. Dette lokale kan rumme 36 personer, og typisk vil man lave en opsætning med skoleborde eller en hestesko.

Hovedbygningen

Hovedbygningen kan rumme op til 18 personer, og er den tidligere godsejerbolig. Den er opdelt i fire mindre rum, og der kan skabes et femte. Dette lokale er derfor særligt velegnet til breakout-sessions og gruppearbejde.

Dueslaget

Dueslaget er et mere intimt lokale og man kommer lidt tættere. Lokalet kan rumme 15 personer. Lokalet byder på træ i loftet og historie i form af Davidstjernen. 

Kavalerfløjen

Det sidste lokale er Kavalerfløjen, som også er det mindste. Her kan i være 10 personer, og det indbyder derfor til brug som grupperum og til mindre møder.

 

Selvom hele godset har små brudstykker af historie gemt, så er teknikken dog moderniseret, og det betyder, at alle lokaler har WiFi og AV-udstyr.

Derudover har fire af lokalerne direkte udgang til park, og de sidste to har altaner eller dets lige, der er derfor rig mulighed for at få frisk luft til at holde koncentrationen. 

Skriv et svar