Rejser

Er el-løbehjul et godt transportmiddel til byrejser?

Bytransport er typisk kendetegnet ved kortere distancer, tiltrængt trafik, og p-pladser der kan være svære og dyre at komme til, hvorfor mange vælger bilen fra og cyklen til. Dog kan det for mange være både hårdt og træls at cykle, især hvis man bare gerne vil slappe af og nyde rejsen.

Kan du relatere til ovenstående? Så er et el-løbehjul formentlig det perfekte alternativ til transporten på din rejse. Det er et godt midtpunkt for de to transportformer, da det hverken belaster dine ben eller fylder særlig meget. Du får derfor mindre ømme ben, slipper for at lede efter parkeringspladser, og kan stort set altid køre helt hen til destinationen.

De er øvrigt også nemmere at styre end både cykler og biler, og du behøver som udgangspunkt heller ikke et kørekort, når du færdes på et el-løbehjul. Udover dets bekvemmelighed er det også ekstremt billigt sammenlignet med biler når det kommer til drift, leje og parkering.

Husk dog altid at tjekke hvor langt det tiltænkte el-løbehjul skal kunne køre, og planlæg din tur på forhånd, så du ikke løber tør for strøm undervejs. Et el-løbehjul kan typisk køre omkring 20-60 km, så tjek lige om rækkevidden opfylde kravene til rejsen, så du gnidningsfrit kommer fra a til b. Kan det ikke det, så tjek evt. for opladestationer langs ruten eller snup en bus eller et tog noget af vejen. 

Skriv et svar