Erhverv

Få en masse erfaring med udlandspraktik

Hvis du overvejer at tage et sundhedsrelateret praktikophold i udlandet, er der et par ting, du bør vide. For det første forventes det, at du har et vist kendskab til det sundhedsfag, som du er interesseret i. Derudover vil du modtage teoretisk undervisning som supplement til dine observationer. Endelig vil de fagfolk, du følger, fungere som mentorer, så det er vigtigt at være respektfuld og ydmyg under dit praktikophold. Når det er sagt, kan et praktikophold i udlandet være en fantastisk måde at lære mere om en potentiel karriere inden for sundhedssektoren og få uvurderlig erfaring. Deres huse er perfekte til praktikanter med store haver, gode afslapningsområder og værelser med køjesenge. Desuden er der wifi i husene, så du kan holde kontakten med dine venner og familie derhjemme. Hastigheden er ikke lige så hurtig som i Danmark, men den er stadig brugbar. Uanset om du ønsker at tilbringe tid udendørs eller indendørs, er der masser af muligheder på deres praktikboliger. Try Medics praktikdestinationer.

Udlandspraktik giver en masse gode relationer

Et praktikophold i udlandet er med til at afklare dine tanker om at arbejde inden for sundhedssektoren. Det kan være svært at beslutte, om et sundhedsfag er det rigtige for dig, og et praktikophold kan hjælpe dig med at finde ud af det. Et praktikophold giver dig også en smagsprøve på, hvordan det er at arbejde på et hospital, hvilket kan være nyttigt, når du overvejer, om du skal tage en uddannelse inden for sundhedssektoren eller ej. Hvis du overvejer at studere et sundhedsfag, er et praktikophold i udlandet en god måde at få noget erfaring inden for området og sikre dig, at det er det rigtige for dig. Et praktikophold vil også give dig en smagsprøve på, hvordan det er at arbejde på et hospital, hvilket kan være nyttigt, når du skal beslutte, om du vil læse videre på en sundhedsfokuseret universitet.

Rejs rundt i verden og lær en hel masse gennem udlandspraktik

De hjælper dig med at gøre dig klar til din rejse og vil altid være til rådighed for at besvare dine spørgsmål, enten skriftligt eller telefonisk. Når du har tilmeldt dig, modtager du en forberedelsesguide med alle oplysninger om, hvad der skal gøres inden afrejsen, herunder vaccinationer, forsikringer og booking af flyrejse. Du vil også blive tilføjet til en Facebook-gruppe med alle de andre, der skal med på rejsen, så I kan komme i kontakt med hinanden og arrangere rejsen. På den måde kan I planlægge jeres rejse og holde jer i sikkerhed sammen. Når du vælger at tage afsted på en udlandspraktik, følger der også en del ansvarsopgaver med som styrker dig som person under og efter forløbet. Du får en masse erfaring indenfor det fag du ønsker at arbejde med i fremtiden. 

Skriv et svar