Erhverv

Er du til limited edition sneakers? Så er du kommet til det rette sted.

Sjældne og udgåede sneakers er efterhånden svære at komme forbi – og når du endelig gør, er den trælse tanke om hvorvidt skoene er ægte altid til stede. 

Det har de hos Street-Bill sørget for ikke længere skal være en problematik, når du skal ud at have fingrene i det senest Air Jordan 1 release. Hos dem er verificeringsprocessen direkte fejlfri, der slipper kort sagt ikke falske produkter ud fra deres varelager. 

De er til stede online og fysisk på adressen Thorvaldsensgade 33a, hvor de har en mindre butik, som gør du kan komme ned og se, røre og vælge præcis din drømme sneaker. Butikken indeholder alt fra de allernyeste releases fra Nike Dunk til ældre Travis Scott x Nike releases. Virksomheden sørger for at have et bredt udvalg på lager, især af alle de mest hypede og omtalte Air Jordan 1’s og 4’s. Disse modeller er eksploderet i interesse på det danske marked, hvilket man sagtens forstår. Netop fordi sneakerkulturen har siden slut 80’erne været stigende i USA, som først nu har nået Danmark.

Det er derfor med stor stolthed de kan præsentere vores platform. Et sikkert sted du kan forhandle sneakers til dig selv, din nærmeste eller familie. 

Priserne er fuldautomatiske, det sikrer dig at vi altid er ajour med de seneste markedstendenser. Dermed er dine vilkår hos os altid de suverænt bedste. 

Du kan følge dem på Instagram (@streetbill_dk) hvor der produceres en masse lækkert content, selvfølgelig med en masse sjældne sneakers involveret. Alt fra den sommerlige Nike Air Jordan 4 Retro “University Blue” til et mere neutralt release som Nike Dunk Low “Grey Fog” der passer til ethvert outfit er blandt andet materiale der indgår i det content, de poster!

Street Bill forhandler ikke kun limited edition sneakers til en værdi over DKK 2.000, men prøver som tidligere belyst også at inkludere flere overkommelige modeller i vores sortiment. Derfor forhandler de også den klassiske silhuet Nike Air Force 1 “White ’07”, som alle enten har set eller mindst hørt om. Denne model er faktisk vores suveræne bestseller, hvilket nok skyldes den formidable pris den forhandles til, nemlig sølle DKK 950. Det er nødvendigvis ikke billigt i alles øjne, men sammenlignet med det resterende sortiment, hvor nogle modeller kan rende helt op i DKK 20.000 er det et helt andet prisniveau. 

Skriv et svar