Hus & have

5 grunde til, at det er så fornøjeligt at se julekalendere på tv

Julen er en af de mest magiske tider på året. Med alle de festligheder, familiesammenkomster og traditioner, der følger med, er der ingen tvivl om, hvorfor så mange mennesker elsker denne tid af året! En tradition, der har stået sin prøve i årtier, er at se julekalendere i tv. Uanset om du er ung eller gammel eller en person, der bare nyder dagens bedste valg, vil du finde noget at nyde i dette indlæg!

Her er vores fem bedste grunde til, at vi synes, at det er så sjovt at se julekalendere på tv:

  1. Julekalendere i tv er primært for børn. Børn er den bedste kilde til julestening, og at se sit barn komme i julestemning ved at følge med i en julekalender, er noget af det bedste for en forældre at se!
  2. Der er spænding i de julekalendere, nogen er mere spændende end andre. Men primært handler alle julekalenderne om jul, og det ender altid på en god måde. Det er også spændingen der gør, at man følger med afsnit efter afsnit.
  3. Julekalendere skaber endnu mere juleglæde i huset ikke kun hos børnene, men også hos din voksne, da gode stemninger let smitter fra person til person.
  4. Der er som regel nogle gode sange med i julekalenderne i tv. Sange, som man kan synge med på. Tænk bare på Pyrus “Cool jul” og sangen “Postens sang” fra julekalenderen Vinterbyøster fra 1973. Og så kan du måske også huske Gavesangen fra Krummernes jul, som blev sunget af Stella og Nova, (Julemandens børn) fra julekalenderen Krummernes Jul fra 1996.
  5. Julekalendere er nostalgiske. De fleste mennesker er vokset op med en bestemt julekalender, som passede med deres ungdom. Så dem der er fra 60’erne kan huske Vinterbyøster og dem, fra 80erne kan huske Pyrus.

Hvad bringer julen?

Julen handler om velvilje, julen bringer glæde og munterhed. Julen symboliserer kærlighed, fordi vi er sammen med dem, vi holder af. Det er i december måned, hvor vi langsomt lader op til en fantastik juleaften med gaver og god mad.

Uanset hvilke problemer der er i familien, så bør man se over dem og tilgive i julens søde tid. Ingen fortjener at være triste i julen, og slet ingen skal sidde alene juleaften. Her kan man godt få ondt af de ældre mennesker, som ikke har noget familie, som skal være alene i julen. Gør en god tjeneste, og inviter ham/hende hjem til dig, da det med sikkerhed vil blive en fantastisk aften.

Skriv et svar