Nyheder

Ny helsekost butik med kvalitets produkter

Den nye internet butik BeeOrganic.dk er specialister i naturlig honning, gele royal og propolis kosttilskud. Produkterne importeres fra udvalgte leverandør, hvor kvaliteten er absolut top. Derudover finder du også plejeprodukter og shampoo barer, hvor bæredygtighed er en vigtig del af konceptet. 

Hvad er propolis så for noget?

Bierne danner et forsvar til bikuben ved at tætne det. Hovedformålet er at holde udefrakommende trusler og bakterier ude. Det er en meget vigtig proces for biens overlevelse. Det er den vi kalder propolis. Denne type kosttilskud er meget effektiv til at styrke immunforsvaret, hvilket er veldokumenteret. Det styrker blodkar, hæmmer betændelse, lindrer tarmene og har generelt en smertestillende effekt. Forskning har også vist, at propolis har en effekt på kræftceller. Man skal dog huske på, at alt kosttilskud som hovedregel er forebyggende, og ikke helbredende. Propolis er også godt mod forkølelse. Her kan vi anbefale halsspray, næsespray eller dråber. Propolis ekstrakt dråber fås som almindelige dråber og vandopløselige dråber. Den ene er beregnet til blanding i fx yoghurt og andre fødevarer, mens den vandopløselige version er velegnet til drikkevarer. Juice kan anbefales, men vand er også fint. Har du en sæsonbestemt allergi? Her kan propolis også være en stor hjælp. Vores næsespray er meget populær, da den er praktisk at bruge og fylder meget lidt. Uanset om du lider af ovenstående symptomer, eller bare ønsker at styrke dit immunforsvar, er propolis et rigtig godt valg.

Hvad er gele royal for noget?

Et virkelig godt og eksklusivt produkt fra bi-verdenen er uden tvivl Gelé Royal (Royal Gelé). Det er bidronningeføde, som udskilles af honningbien som sekret. Det bruges til at fodre og opfostre bi-larver og voksne bidronninger. Det er en speciel evne bien har, hvor føden automatisk produceres i kirtlen.

Gelé Royal bruges som bekendt af mennesker i form af kosttilskud og alternativ behandling (apiterapi). Det er videnskabeligt bevist, at den har yderst positive virkninger på menneskets helbred. Den består af 67% vand, 12,5% protein, 11% naturligt sukker, 6% fedtsyrer, 3,5% 10HDA. Derudover indeholder den antibakterielle og antibiotiske stoffer, diverse mineraler, vitamin B5, vitamin B6 og vitamin C i mindre mængder. Kvaliteten af proteiner i bidronningeføde er absolut bedst (hovedsageligt protein MRJP1).

Du kan læse mere på BeeOrganic.dk 

Ønsker du mere relevant information, eller ønsker at købe af deres fantastiske produkter.. Gå ind på beeorganic.dk 

Skriv et svar