Hus & have

De gamle spillekort der blev brugt til at spå om fremtiden

Tarotkort er et sæt på 78 kort, der indeholder symboler og billeder. De bruges ofte til spådomskunst, men de har også mange andre anvendelsesmuligheder. Tarotkort stammer oprindeligt fra det gamle Egypten, hvor de blev kaldt “Tat Ro”. Da franskmændene invaderede Egypten, opdagede Napoleon spillet og tog det med sig tilbage til Europa. Spillet blev omdøbt til “Tarot”, fordi han ville have sit navn på noget værdifuldt. Navnet blev hængende, og spillet blev meget populært.

Kortene kan anvendes på flere måder

Tarotkort har mange andre anvendelsesmuligheder end spådomskunst. De bruges til spådomskunst af synske personer, men de kan også bruges i kortspil eller til at fortælle en historie. Billederne på dem viser ofte gamle myter, så hvis du ønsker at lære om gamle kulturer, er dette en måde at lære om gamle kulturer på .

Forskellige typer tarotkort

Der findes mange forskellige typer tarotkort. Der findes et spil, kaldet Rider-Waite Deck, som er meget populært og blev skabt af Arthur Waite og Pamela Coleman Smith i 1910. Dette dæk bruger billeder fra den gamle mytologi til at vise den menneskelige natur, så hvis du ønsker at lære om symbolik eller psykologi, vil dette hjælpe dig. Der findes også abstrakte kortspil, som ikke har nogen billeder på dem. Disse kan bruges til meditation eller til at øve sig i at læse kort uden påvirkning af billeder.

Tarotkort symboler og deres betydninger

Der findes mange forskellige tarotkort-symboler, der hver især betyder noget forskelligt. Den store arkana består af 22 kort, der repræsenterer rejsen af livet. Der er fire forskellige dragter, som også repræsenterer noget: Sværd står for udfordringer i sindet, og intellekt Pentagrammer symboliserer sundhed, rigdom og stabilitet

Tarotkort kan hjælpe dig med at forudsige fremtiden

Hvis du ønsker at vide, hvad der vil ske i din fremtid, er dette en måde at finde ud af det på. Tarotkortlæsninger kan være meget præcise, så hvis du ikke stoler på synske personer eller andre spådomme metoder, kan dette give dig en mere videnskabelig forudsigelse af fremtiden. Tarotkort kan bruges til spådom

Der er mange forskellige typer tarotkortlæsning, som du kan udføre. Du kan gå til en synsk person og lade dem lave en, eller du kan lære at læse kortene selv. Hvis du ønsker at bruge denne metode, skal du sikre dig, at det er en velrenommeret person, som ikke vil udnytte dine læsninger. Du kan også selv lære at læse kortene, hvis du har en interesse for det overnaturlige, og ikke mindst, tror på mere mellem himmel og jord.

Skriv et svar