Nyheder

B2B Grossit

Vi er professionelle inden for elektronik grossist og har igennem en længere periode håndteret telefon tilbehør engros. Hos NORTAGG har vi store mængder produkter på vores hjemmeside, som er parat til at blive sendt afsted mod din virksomhed. Mangler jeres virksomhed tøj så er I ankommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe sortiment som tilbydes til den bedste pris i landet.  

Indenfor engros elektronik har NORTAGG mange fantastiske tilbud til vores brugere. Det kan være at I måske står og mangler den bedste skærmbeskyttelse for jeres arbejdere, så deres mobiler fungerer bedst og så jeres medarbejdere kan hjælpe jeres købere bedst muligt. Som elektronik grossist af engros elektronik har NORTAGG mange muligheder for at fikse dine problemer. NORTAGG har blandt andet markedets bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores SmartGlass som kan sikre en god beskyttelse af jeres mobiltelefoner. Vores SmartGlass er utrolig fleksibelt på baggrund af vores design. Fremfor det tradionelle skrøbelige glas som findes som de fleste elektronik grossist, har vi hos NORTAGG designet vores SmartGlass med en blanding af plastik og holdbart glas, som derfor leverer os et awesome produkt.  

Mangler I tøj ?   

Vi har altid et stort udvalg af fantastisk tøj, hvor du kan finde mange gode muligheder. Mangler dit firma påklædning til dine ansatte? NORTAGG er B2B grossit og har altid fantastiske poloer af den bedste kvalitet, og vi handler grossist tøj, og derfor I kan få de korrekte til jers forretning. NORTAGGs gigantiske udvalg dækker over flere forskellige udgaver, og NORTAGG kan dermed tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er altid parat til at efterkomme jeres krav og levere den korrekte kvantitet. Eksempelvis har NORTAGG et kæmpe sortiment af træningstøj af høj kvalitet som vil passe perfekt til jeres webshop. Vores sortiment vil også assistere din shop i den kommende periode eftersom sommeren ankommer til Danmark og flere danskere skal ud og dyrke sport igen. Som et eksempel vil vores poloer være optimal til golf. Som grossist tøj har vi for det meste et fuldt lager og stabile tilbud klar til vores kunder, og vi tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Hos NORTAGG handler kun med produkter i den bedste kvalitet, og du vil derfor udelukkende være sikker på at modtage et godt produkt. Som grossist tøj er NORTAGG altid interesseret i vores købers spørgsmål, og vi placerer en stor indsats i vores kundeservice. Kunder er derfor ofte inviteret til at rapportere en rating efter du har givet vores produkter en tester, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse ekstra.     

Skriv et svar