Hus & have

4 tips til at friske hjemmet op

Vi er cirka 13 timers dagligt i vores eget hjem, og det betyder, at vi engang i mellem, har brug for nogle forandringer. Det behøver ikke at være nogle vilde og dyre forandringer, små forandringer gør også noget godt. Her får du 4 tips til, at du nemt og hurtigt kan skabe lidt forandring i et rum.

Flyt rundt på tingene, og skab forandring

En meget nem, og også billig metode er, at flytte rundt på møblerne i rummet. Indret det på anden måde, så det skaber hygge på en anderledes måde. Du kan eventuelt fjerne nogle møbler, hvis du ønsker, at der skal være mere plads.

Mal væggene en anden farve

Maling koster dog lidt penge, men du kan sagtens finde en billig maling i byggemarkeder. Maling skaber også forandring, og det kan skabe en anden stemning. Mal det i den farve, som du godt kan lide, og tænk ikke på, om du stadig vil kunne lide den om 5 år, for så kan du bare male den igen. Det er nemlig det smarte ved maling.

Gør hovedrent i alle kroge og hjørner

Rengøring og oprydning i et rum, er også noget, der kan friske et hjem op. En total rengøring, både oppe og nede, få pudset vinduer, få banket puderne i rummet. Er der pletter nogen steder, så fjern dem, så de ikke irriterer ens øjne. Læs mere om rengøring.

Anskaf grønne planter, der frisker op i øjnene og sindet

Planter fryder ens hjem og ens øjne. Grønne planter, eller planter med fine blomster, passer ind i ethvert hjem. Hvis du ikke er til ægte planter, så findes der også et hav af kunstige planter, som er lige så flotte, så man næsten ikke anser, at de ikke er ægte. De holder i mange år, og så kræver den inden plejning, udover at blive støvet af engang i mellem.

Skriv et svar