Nyheder

Find hyggen frem i de kolde vintermåneder

Lige pludseligt falder bladene af træerne. Det kommer bag på én – man var jo lige blevet vant til sommer og sol. Før man ved af det, er haven hvid af sne – og så er det ikke meget ved at solbade og spille fodbold.

Heldigvis er der en masse hyggelige ting, man kan lave i de kolde vintermåneder. Selv for de største sommer-elskere, må varm kakao under et tykt tæppe dog have en vis tiltrækning.

Skru op for familietiden med en julekalender

Vi kender alle de gamle julekalendere. Som børn elskede vi dem – men mest dem med chokolade bag hver låge. I dag ser en stigende grad af familier også en tv-julekalender. Det er en let måde at komme i det bedste julehumør på – og det er noget hele familien kan være med til.

Køb eventuelt en skål slik til om aftenen. På den måde kan hele familien være samlet om noget fælles hver dag. Så kan I komme i den hyggeligste julestemning – også selvom, det er mørkt, koldt og vådt udenfor.

Der er mange forskellige julekalendere i dag at vælge imellem. I dag har hver kanal næsten deres egen. Læs her mere om julekalendere hos tvjulekalendere.dk.

De mindre hyggelige ting ved vintertiden

Men som vi alle ved, er vinteren ikke kun hygge. Det er også slud, islag og en masse regn. Det er der ikke mange, der ser frem til.

I Danmark veksler vores vejr meget mellem frost og tøvejr. Om vinteren har vi tit plusgrader om dagen, men frostgrader om natten. Det er et problem, da sneen, der så kunne have faldet om natten, smelter om dagen – kun for at fryse til is igen om natten.

Derfor skal du passe ekstra meget på, når du kører bil i vintermånederne. Det kan f.eks. være en meget god idé at investere i nogle gode vinterdæk til din bil. På den måde mindsker du risikoen for at køre galt. Du kan læse mere om biler hos biloplysninger.dk.

Skriv et svar