Rejser

3 typer ferie du kan tage på med familien

Drømmer du om at komme på ferie med din familie, men er du ikke sikker på, hvilken type ferie du skal vælge, er vi kommet her for at hjælpe dig med lidt inspiration. Du kan også finde lån til din ferie her, hvis det er nødvendigt. Det kan jo hurtigt koste et par tusinde kroner pr. person at tage på ferie, og det løber jo hurtigt op, især hvis du har en stor familie, du skal have med ud at rejse. Så kan det være behjælpeligt med et lån.

Vandreferie

Den første type ferie du kan vælge at tage din familie med på er vandreferie. Det er bestemt ikke noget for alle familier, og især ikke noget for alle børn, men det kan være en rigtig god og anderledes måde at holde ferie på, hvor hele dagen ikke bare bliver brugt på at spise is ved poolen. I kommer ud og får noget motion, samtidig med at i går i nogle smukke omgivelser, hvis du er god til at planlægge en god rute for jeres ferie. Der er også god mulighed for at få andre til at planlægge den for jer, hvis du får et bureau til det.

Charterferie

Er I mere til is ved poolen, er det jo en charterferie, I skal tage på. Her kan I med fordel booke rejsen ved et rejsebureau, så det hele er ordnet på forhånd, og du bare skal sætte dig ind i et fly, og herefter i en bus, der vil køre jer til hotellet, hvor afslapningen kan begynde. Du kan hurtigt finde lån til en charterferie, hvis du ikke lige har penge til at tage ud at rejse her og nu, men du meget gerne vil afsted inden for den nærmeste fremtid.

Campingferie

Det sidste bud vi kommer med her er en campingferie. Hvis du ikke allerede ejer en campingvogn eller en autocamper, kan du jo altid leje en for en uge eller to, som du kan sætte bag på bilen og så tage afsted. Der er mange rigtig gode campingpladser i Danmark, men det giver jer også mulighed for at tage på ferie ude i Europa, da det bare handler om at sætte kursen og køre afsted. Det kan være en rigtig dejlig og afslappende måde at rejse på, og der er gode muligheder for at møde en masse nye mennesker på campingpladsen, som også tit kan have swimmingpools, legeland og meget andet for ungerne.

Skriv et svar