Erhverv

3 måder du nemmere kan få en ny iPhone

Vil du gerne have dig en ny iPhone, men har du ikke lige pengene her og nu til at købe den, er der heldigvis andre måder, du kan kaste dig ud i at bruge, for at øge dine muligheder for at få dig en iPhone hurtigst muligt. Du kan også altid låne penge til en iPhone, hvis du ikke gider at vente, og hvis du bare gerne vil have den med det samme.

Læg penge til side hver måned og spar op

Hvis et lån til en iPhone ikke lige er dig her og nu, kan du også altid vælge at gå en anden vej og spare penge sammen til den. Det er ikke den hurtigste måde at få en iPhone på, men det kan gøre det meget nemmere for dig at få råd til en ny mobil inden længe. Kan du bare lægge 500 eller 1000 kroner til side hver måned, går der ikke lang tid, før du kan købe den nye smartphone til dig selv. Så begynd at spare op til din mobil i dag, så du kan købe den om et par måneder.

Køb din iPhone på afbetaling

En anden måde du kan købe din iPhone på hurtigt, er ved at købe den på afbetaling. Her laver du tit en direkte aftale med teleselskabet, hvor du kan betale en enkelt krone nu, mod at du så betaler et abonnement eller en afbetaling på et par hundrede kroner hver måned de næste 12 eller 24 måneder. Det kan være en fin løsning, hvor du får et abonnement med i købet, og på den måde kan du altså også få en fin mobil løsning, hvor du samtidig får en ny iPhone i dit køb.

Ønsk dig en iPhone i gave

Har du ikke selv mulighed for at købe en iPhone, kan du også altid vælge at ønske dig den i gave. Det kan være, at det snart er din fødselsdag, eller også kan du ønske dig den i julegave, næste gang vi når til december måned. Det er jo ikke sikkert, at du får den, men det skal jo ikke forhindre dig i at sætte en iPhone på din ønskeliste. Du bestemmer jo helt selv, hvad der står på din ønskeliste, og her kan du jo frit skrive en iPhone på, hvis det virkelig bare er det, du ønsker dig.

Skriv et svar