Nyheder

3 grunde til at få en træningsmakker

Vil du gerne i gang med at tabe dig, og vil du gerne give dig selv de bedste chancer for at komme i mål med din ønskevægt, er det en rigtig god idé at få dig en træningsmakker, hvis du ikke allerede har sådan en.

 

Der er mange gode grunde til at få sig en træningsmakker, og herunder kommer vi ind på tre af dem.

 

Husk også at køb det rette træningstøj når du skal i gang med at træne. Du kan finde lån til træningstøj eller udstyr her.

1 – Det bliver sjovere at træne

For det første kan du glæde dig til, at det bliver meget sjovere at træne, når du har en makker at træne med. Så skal du ikke alene afsted hver eneste gang, og du har hele tiden en at snakke med eller at sparre med, når du træner.

 

Du kan enten spørge en af dine venner, din partner eller dine søskende, om de vil være med, eller du kan gå i gang med at finde dig en ny ven, eks. på Facebook, som vil træne sammen med dig.

2 – Det bliver sværere at springe en træning over

En anden god grund til at få dig en træningsmakker, når du har lånt penge til træningsudstyr og andet træningsgrej, er at det bliver sværere at springe over, når du ikke lige føler for at træne.

 

Har du eks. lavet en aftale om at løbe en tur klokken 14 på lørdag, kan du jo ikke bare blive liggende i sofaen, da din makker står og venter på dig. Det er meget nemmere at springe over, når du ikke står til regnskab for andre. Men når du har lavet en aftale om at komme, og når andre regner med dig, mindsker du risikoen for at springe fra.

3 – Følg med i hinandens udvikling

Sidst, men ikke mindst, kan I også følge med i hinandens udvikling. Du har hele tiden en ved din side, som kan se, hvordan du rykker dig, hvor mange kilo du smider, hvor meget du nu kan løfte, eller hvor hurtigt du kan løbe.

 

Og det kan være fedt at have en makker med, som er med på hele rejsen. Især hvis du ikke lige har en partner eller en familie at komme hjem til, når du er færdig med at træne, hvilket alle jo ikke lige har. Så kan en træningsmakker være guld værd.

Skriv et svar