Hus & have

3 tips til dit boligsalg

Her har vi samlet 3 tips til at få mest muligt ud af ens boligsalg. En bolig er for mange den økonomisk tungeste post, som foretages privat igennem vores liv. Derfor giver det særligt god mening at få det bedste ud af det.

Renovering, store som små

Renovering kan gøre rigtig meget. Det giver sig selv at større renoveringer kan give rigtig meget. Det er hvad man ofte ser ved virksomheder der investerer i ejendomme. Køber dem, renoverer dem som ny, sælger videre. Dog kan mindre renoveringer også gøre meget – særligt i forbindelse med et boligsalg. Det kan ved fremvisning give en helt anden oplevelse for køber, hvorfor det ofte vil være nemmere at sælge videre. Et nemmere salg giver færre afslag i prisen. Hvis flere købere kan føle sig hjemme i huset, så kan det måske endda få prisen til at gå op. Små renoveringer kan derfor også gøre meget.

Salgsvurdering

Man kan hos de fleste ejendomsmæglere få lavet en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Dette kan være til stor gavn at få foretaget løbende. Her kan man få et godt indblik i boligens nuværende værdi, hvilket kan hjælpe en til at sælge på det rigtige tidspunkt, hvilket vi vil komme yderligere ind på i næste punkt. Vælg her den rette ejendomsmægler til netop dit område, så du får en ekspert til dit hus. Ønsker du vurdering af hus eller lejlighed, så kan vi anbefale at besøge portalen, som vi har linket til i denne sætning. 

Sælg på det rigtige tidspunkt

Dette kan selvsagt være mere svært gjort end sagt. Dog kan det give rigtig god mening at sætte noget tid af til at sætte sig ind i, hvordan boligmarkedet ligger på nuværende tidspunkt. Det kan du gøre ved at læse op på diverse boligblogs og/eller podcasts, men også gennem de ovenstående nævnte salgsvurderinger. Her kan man spørge ejendomsmægleren til råds. Dog skal man her også være opmærksom på, at ejendomsmægleren selvfølgelig gerne vil have din bolig til salg, da det er her de tjener penge. Lyd derfor altid kritisk til råd herfra – men kan uden tvivl give god indsigt. 

Skriv et svar