Hus & have

Tid til fornyelse? 3 Tips til opfriskning af stuen

Begynder stuen at se en smule kedelig ud og har du følelsen af at der skal ske noget nyt? I bund og grund behøves det rent faktisk ikke være særlig svært, at få pustet nyt liv i det gamle rum. I dette indlæg ser vi nærmere på tre tips til, hvordan du kan friske din stue op.

 

1. Pift stuen op med nips og planter

Mangler glemmer hvor stor en forskel det kan gøre at tilføre stuen personlighed. Det kan blandt andet gøres ved at købe levende planter eller nipsgenstande. Det kan ofte være en endnu bedre ide, at stille ting frem der betyder noget for dig. Overvej eksempelvis et par billeder af personer du holder af, dit yndlingsværk, din yndlingsmusiker eller lignende der fortæller noget om dig – gerne noget der ligeledes giver et smil på læben.

2. Ryd op og smid ud.

År efter år lykkedes det de fleste mennesker at få samlet masser af ting sammen. Vi er ofte dårlige til at smide ud, hvilket også forklarer hvorfor mange danske kælderrum har set bedre dage. Der kan være en mindre guldgruppe gemt i, at få ryddet op i både kælder, på loftet samt i selve lejligheden. Ligeledes vil det give et overordnet indblik af en stue med ”orden”. Og pengene? Ja dem kan du jo bruge på friske møbler, et nyt gulvtæppe, en anderledes lampe eller hvad du lige står og mangler.

3. Genopfrisk dine slidte vægge.

Har dine vægge set bedre dage? Så bør du overveje om det er tid til at male. Du kan vælge at gøre det selv, men den travle hverdag gør også, at mange vælger at benytte en billig maler. I mange tilfælde vil netop udgiften og det at betale sig fra arbejdet, opvejes af både resultatet samt undgåelse af det besvær der er ved, at skulle afdække og male selv.

Skriv et svar