Hus & have

3 tips til at imponere dine gæster

De fleste mennesker vil gerne have at folk kan lide dem. Især når man inviterer gæster over til middag eller til grillfest i haven, vil man gerne gøre aftenen mindeværdig for gæsterne. Læs med her hvis du er én af de mennesker der kan lide at gøre andre glade og gerne vil have nogle anderles idéer til hvad du kan gøre for dine gæsters skyld.

Når man tænker på at imponere gæsterne, så kan man være tilbøjelig til at tænke oprydning indvendigt i huset for at får det hele til at se rent og nydeligt ud, selvom det ikke nødvendigvis ser så nydeligt ud til hverdag. Men hvad med den udvendige hoveddør, som er det første gæsterne ser?

Førstehåndsundtrykket er altafgørende

Man får tit fortalt at det er vigtigt at gøre et godt indtryk på nogen helt fra første møde, fordi det første indtryk kan hænge ved. Det gælder sådan set også hoveddøren som er husets ansigt udadtil.

Så hvis du vil gøre en godt indtryk på folk der uundgåeligt tropper op til døren og studerer den i ventetiden indtil du åbner op, så sørg for at din hoveddøre står skarpt og flot. Heldigvis kan man få billige hoveddøre, der både er praktiske og flotte i design.

Leg med præmier

Det er ikke altid nemt at få de voksne op ad stolen for at lege en leg, men kan være lige netop dét der skal til for at få folk ud ad deres vante komfortzoner og blive udfordret på en måde som de kommer til at huske. Nå man som voksen får lov til at lege som et barn, kommer man i kontakt med en side af sig selv som kan være sund at blive mindet om at man har.

Rende flader og vinduer

Det ville nok blive svært at imponere gæsterne hvis legen gik ud på at pudse vinduer. Men hvis du til gengæld selv sørger for at pudse både glasoverflader, vinduer og hoveddøre så sparer du dem for at se på fedtede og beskidte overflader. Dét i sig selv er med til at skabe et mere behageligt miljø at være i. Resten er op til dig og din fantasi.

Skriv et svar