Økonomi

3 veje til at spare penge på madbudgettet

Bruger du for mange penge på mad hver måned, og vil du gerne skære lidt ned på dit madbudget, så du har flere penge mellem hænderne til noget andet hver måned, er der her et par gode tips til at gøre det.

 

Du kan også låne penge til det daglige, hvis du savner noget mere at gøre godt med, og hvis kontoen har det med at være lav til sidst på måneden. Det er nemt og hurtigt.

Lav mange portioner og frys dem ned

Det første gode tip til at spare penge på mad er at gå i gang med at lave store portioner, hvor du så kan fryse mad ned til lang tid. Det kræver naturligvis en stor fryser at komme i gang med dette, men har du det til rådighed, kan du altså gøre det meget billigere for dig selv at lave mad.

 

Derudover bliver det også nemmere at lave mad i hverdagen, hvis du eks. laver mad til en måned af gangen. På den måde kan du bare tage noget op af fryseren og varme det op, når du skal have med i løbet af ugen.

Køb ind i discountbutikker

Vil du gerne spare penge på dette område, er det også meget vigtigt at have fokus på, hvor du handler ind. For det er klart, at du kommer til at bruge flere penge på din mad, hvis du vælger at købe ind i de dyre butikker.

 

Derfor kan det være en god idé at handle ind i discountbutikker, hvis du kan det. Begynd at handle ind i butikker som Netto, Aldi, Rema 1000 og Fakta, hvor priserne som regel er lidt lavere på alle produkter. Få flere penge at handle ind for med et online lån.

Undgå at købe fastfood

Her til sidst er det også en rigtig god idé at undgå at købe fastfood. Fastfood er både dyrere og dårligere mad, end hvad du kan lave derhjemme. Det er på ingen måde sundt, og du betaler meget mere for din mad på denne måde, end hvis du selv går i køkkenet.

 

Så har du for vane at spise lidt for meget fastfood hver eneste uge, er det bare med at få lagt den dårlige vane på hylden. Du vil blive overrasket over, hvor mange penge du kan spare på dette område, hvis du ellers har været vant til at spise meget fastfood.

Skriv et svar