Nyheder

Vild med dans spidser til: Hvem løber med sejren?

Vi er efterhånden nået rigtig godt ind i Vild med dans 2022, og vi  har derfor fået et godt billede af, hvem der kan danse, og hvem der lever på lånt tid. 

Heidi Frederikke, Nicholas Kawamura, Andrea Lykke og Jakob Åkerlind er allerede røget ud, men hvem bliver den næste? 

Cecilie Schmeichel og Caspar Phillipson var begge i problemer i sidste uge, hvor de sluttede med sølle 30 point, og det kunne være et bud, at de røg ud. 

Katerina Pitzner, der er mor til realitystjernen Elvira Pitzner, er også i  problemer. Hun var også i omdans i sidste uge, og hun lader ikke til for alvor at have seernes gunst. 

Hvis man ser på de seneste Vild med dans odds, er der dog ingen tvivl. Enten Pitzner og Joel Hyrland ryger ud på fredag. De har den uheldige kombination af tvivlsomme danseegenskaber og mangel på seerstøtte. 

Bliv klar til Vild med dans på fredag

Over hele landet samles danskere hver fredag foran TV-skærmen for at se Vild med dans. Det er en af de hyggeligste nuværende familietraditioner, og det er en kærkommen en af slagsen, hvor der bliver brugt mere og mere tid på individuelt at binge indhold fra streamingtjenester i stedet for at samles som familie for at se bestemte programmer.

Rigtig mange forbinder Vild med dans med familiehygge, god mad og fredagsslik, og det er derfor, at det er blevet så populært et program. 

TV-showet er igang med sin 22. sæson, og det er ikke mange programmer, der får lov til at køre så længe. Dette siger naturligvis også en del om, hvor godt sammenskruet programmet er, og hvor meget danskerne har taget det til sig som en del af weekendhyggen. 

Du kan naturligvis, som altid, se Vild med dans hver fredag klokken 19 på TV2 og TV2 Play.

Skriv et svar