Rejser

Find det helt rette strandlegetøj til badeferien

Det er blevet tid til en dejlig ferie nede sydpå. Flybilletterne er booket og hotellet har bekræftet reservationen, der er simpelthen styr på det hele. På feriedestinationen venter der lækker sol, varme og dejlige strande. Børnene glæder sig og ser frem til masser af sjov leg på stranden og poolen. Kufferten er klar, solcremen er pakket og børnenes badetøj er der helt styr på. Men hvad så med legetøjet?

Hvad er egentlig praktisk at have med på farten?

Nogle gange kan det være svært at vide hvor meget, samt hvilke legetøj man skal have med, når man skal på ferie. Legetøj kan nemlig også have den ulempe at fylde i kufferten og der skal helst gerne være plads til det hele.

 

Her nogle ideer til sandlegen

Strandlegetøj fra Spielstabil

Med legetøj af det tyske legetøjsmærke Spielstabil kan du finde sandlegetøj der passer lige til rejsen. Legetøjet har det perfekte størrelse til kufferten. Lavet af godt robust materiale er legetøjskvaliteten helt i top. Legetøj fra Spielstabil indeholder ingen skadelige kemikalier og lever op til de høje EU-standarder indenfor legetøj & kemikalier.

Med spandsæt er alt pakket for dig

Inde på shoppen finder du spandsætte med alt det essentielle sandlegetøj dit barn skal bruge til strandlegen. Sættene som er netop, er pakket til den perfekte sandleg, så du behøver ikke at tage mere med. Sættene indeholder blandt andet spande, skovle, si og diverse former som man kan forme sandet med.

Er børnene store?

Er børnene for store til at lege med spande og skovle, er der heldigvis meget andet, man kan tage med. En frisbee er nem at have med på farten, og er smaddersjovt at kaste med. Er man ikke meget for at kaste med frisbee er strandtennis og gribespil en alternativ mulighed. Er man mere til boldspil kan en fodbold også være en rigtig fin ide.

Skriv et svar