Hus & have

Tøj som kvinder kan bruge i haven

Her peger vi på hvilken type tøj der giver en høj komfort, hvor du kan bevæge dig frit og samtidig få nogle enkelte praktiske gøremål af vejen.

Til foråret kommer solen, og sammen med den, lysten til at være ude. Det kan sagtens være du gerne vil ud og nyde varmen fra solen i haven, i smukke omgivelser og stadig føle dig tilpas i dit tøj. Og vi kan ikke komme udenom at der også altid er noget der kan gøres rent praktisk, hvilket kan være afslappende at tage sig til. Derfor kommer der her tips fra New Wear ApS til hvorfor vi ser kimonoer som det helt store plus, hvis du skal kunne nyde den fulde afslappelse i haven om sommeren og foråret.

 

Frie fornemmelser i varmen

En kimono er lang og luftig og har tendenser til at kunne sammenlignes med en cardigan, men dog med stor forskel. Den giver et flot ”oversized look” og falder blødt og let over de fleste overdele fra klædeskabet. Typisk et favoritvalg for kvinder og piger i store størrelser, samt plus size. Typisk ser man kvinder iføre sig en let kimono på stranden om sommeren over badetøjet, eller i haven hvis den danske sommerbrise lige skulle komme forbi. Den er smart, og pifter et hvert sæt op med let bevægelighed og frihed.

 

Det er faktisk nemt og praktisk

Til tider skal der klippes en gren i haven, fejes lidt sand væk fra terrassen eller noget så simpelt som at flytte rundt på havemøblerne. Her vil kimonoer ikke komme i vejen for dig, og du kan sagtens få det gængse gøremål af vejen rundt omkring. Et godt tip er at lukke kimonoen med et bælte eller et lille bånd, for at få større fri bevægelighed, uden stoffet kommer i vejen.

Inspirationen til nutidens modetøj kimonoer stammer fra Japans nationaldragt som er en ægte kimono. På japansk betyder kimono ”ting at tage på”. Og det kan vi kun anbefale at du gør.

God fornøjelse

Skriv et svar