Hus & have

Design selv din bordplade med spisebordben

At have mulighed for at designe din egen bordplade, er en ret unik mulighed. På den måde kan du designe en bordplade, der ender med at passe helt perfekt ind i netop dit hjem. Når du vælger denne mulighed, får du en komplet løsning, der er af højeste kvalitet. Der er mange forskellige valgmuligheder, og uanset hvilken du vælger, vil dit bord ende med at være helt unik. Du er den eneste, der vil have et bord, der ser netop sådan ud. Det skyldes materialerne, hvor bordpladen i træ har mange forskellige unikke tegn. Træ er nemlig lidt som fingeraftryk – ikke to træer er ens, når man kigger på de fine årerringe i træet. Du kan derfor nyde godt af, at ingen andre kan gå ud og købe et bord præcist som dit – det er dit helt eget.

Mange forskellige typer af spisebordben

Det kan tage noget tid at finde frem til den helt rette bordplade, og det skal du også. Det er nærmest som en investering, hvor du skal ende op med et bord, du er fuldt ud tilfreds med. Så hellere bruge lidt for længe på at finde det helt rette og træffe den rette beslutning, fremfor at risikere at tage en forhastet beslutning, hvor du ender med at ærgre dig over, at det måske gik for hurtigt, og at du ikke føler, at du helt fik det bord, du havde håbet på.

Der er mange ting at overveje ved valget af en bordplade, men der er mindst lige så mange, når du skal vælge spisebordben. Her er utroligt mange forskellige valgmuligheder, og der er mange sæt, hvor benene fx går lige ned, krydser, er fremstillet af træ, af metal og meget mere. Du kan sikkert godt høre, at det kan blive en længere proces, før du ender op med den helt rigtige komplette løsning.

Tænk over alle muligheder før du beslutter dig

Bordbenene skal passe til dit valg af bord, og her bør du nærmest forsøge dig med samtlige muligheder. Flotte spisebordsben kræver omtanke, og du vil i processen bestemt opleve, at nogle bordben bare slet ikke passer til netop det spisebord, som du har valgt. Omvendt er man typisk ikke i tvivl, når valget faldet på de helt rette spisebordben. De vil helt naturligt komplementere din bordplade, så det hele går op i en højere enhed – du er slet ikke i tvivl, når det sker.

Skriv et svar