Hus & have

SUP-Boards er det hotteste lige nu!

SUP Boards

Så er der omsider så mange forårsfornemmelser og sommeren bare banker på døren!

Det er tid at komme ud, ud på vandet – og nok den sjoveste aktivitet du kan have på vandet på være på et SUP Board!

Du har sikkert set dem enten på stranden eller på søer, ellers har du set videoklip med folk der Stand Up Paddle boarder og hygger sig, og en af grundende til at de har det så herligt er at man ikke behøver være en atlet for at stå på sådan et board.

Alt der behøves er faktisk blot en nogenlunde almindelig balance samt lysten til at komme på vandet og se stranden fra den anden side af.

Det er lækkert fordi at du kan bruge et SUP board til rigtig at koble af og stresse helt af, du kan også bruge det som motion, da du styrker dine gode og vigtige core muskler på den sjoveste måde.

Det er langt sjovere at få en masse ”vitamin sea”, frisk luft og brændt nogle kalorier på et Paddle Board end at gå en tur ned i fitness.

Du kan få SUP Boards i alle forskellige størrelser og former, vi har fundet de bedste priser på de fedeste brædder på nettet lige her

Der kan du finde et godt udvalg af de skønneste SUP Boards, uanset om du er til de oppustelige som er nemme at have med i bagagerummet på bilen eller på ryggen som en taske, eller hvis du er til mere seriøse boards og måske har tagrælinger på bilen, så kan du med fordel tage et fast SUP board.
De faste boards er fede fordi at de er så retningsstabile, og de skærer typiske skarpere i vandet så du kan få mere fart på samt tage ud og stand up paddle i letter bølger uden at sætte liv og lemmer på spil.

Men alt er op til dig, gå ind på siden og se om du ikke finder et board som bliver din nye bedste ven.

Det er i hvert fald en sommer aktivitet som har taget Danmark med storm, vi har aldrig set vores boards blive solgt så hurtigt som de gør nu – det tyder på at dette er det største sommerhit!

Så det er bare med at komme afsted ud til vandet med et SUP Board på nakken, du vil med garanti få enorm glæde og rigtig, rigtig mange gode stunder til sommer og hen over efteråret.

For du kan faktisk SUP hele året rundt, det er blot spørgsmål om beklædning og vilje.

Men husk nu endelig at al vandsport har en vis risiko og du derfor aldrig skal tage ud alene, så tag din bedste ven under armen og tag ud til vandet nu med dit nye SUP Board!

 

Skriv et svar