Hus & have

Star Wars plakater

Sådan finder du en Star Wars plakat

Leder du efter den perfekte Star Wars plakat? Der er mange muligheder. Efter at have læst denne artikel, vil du have den viden, du skal bruge for at købe din yndlingsplakat!

Kunstværk af Drew Struzan

Kunstneren Drew Struzan har designet plakater til Star Wars siden 1977, og hans seneste værk inkluderer Han Solo for første gang i 32 år. Selvom Struzan ikke er et kendt navn, er han ansvarlig for nogle af de mest ikoniske Star Wars plakater, der nogensinde er skabt.

Den originale Star Wars plakat er designet af den legendariske Hollywood kunstner. Dette ikoniske billede blev designet af den talentfulde kunstner, efter at han havde forestillet sig filmens temasang. Drew Struzan har skabt over 150 filmplakater, og han bor i Pasadena, Californien. Hans kunstværk er beskyttet af lov om ophavsret, så du kan ikke bruge hans værk uden tilladelse. 

Tegn på plakaten

Star Wars fans overalt er ivrige efter at få fingrene i de nyeste karakterer og deres historier på en ny Star Wars plakat. De seneste plakater viser en række populære karakterer fra filmene og showet. Fans kan se frem til plakater af Boba Fett, The Book of Boba Fett og kriminalitetssyndikatets ledere Grogu og Cobb Vanth. Der er dog en række mangler ved nogle af disse plakater til stuen eller værelset

Placering på plakaten

Placeringerne på Star Wars plakaterne er afledt af de originale kunstværker. Disse ikoniske billeder er bestilt af Lucasfilm for at fejre årsdagen for den sidste film. Nogle plakater viser steder fra de originale film, mens andre er blevet ændret til at repræsentere forskellige steder. Plakaten til Empire Strikes Back omtales ofte som ‘Borte med vinden’-plakaten. 

 

Der er flere steder på Star Wars plakaten, inklusive Dødsstjernen, Jedi-templet og Imperial City. Nogle steder er skjult bag andre billeder, men andre er tydeligvis beregnet til at drille seerne. Phantom Menaces fremmarch varslede fødslen af ​​Darth Vader, mens Attack of the Clones viser transformationen af ​​Anakin til Darth Vader. 

 

Filmplakater er i høj efterspørgsel på grund af deres begrænsede udbud og filmens stigende popularitet. Dette, kombineret med det ustabile aktiemarked, øger værdien af ​​en plakat. De fem hovedfaktorer, der gør en Star Wars plakat værdifuld, omfatter historisk kontekst, kulturel identifikation, skuespiller/instruktør/producer popularitet og sjældenhed. Og da de er sjældne, er de værdifulde investeringer. 

 

Skriv et svar