Rejser

Skillish indspiratin til dit udeliv

Der er en ny outdoorblog i Danmark.

Skillish er navnet det er en nylavet blog af to unge gutter der er igang med at øve sig på den digitale verden. Med emner som de brænder for. Siden er stadig underopbygning men når Skillish engang står færdig. Kommer siden til at byder på blog indlæg omkring forskellige vandreruter i Danmark, sport der er præget af aktion og det udstyr der bliver nødvendigt for dig at udføre disse aktiviteter. Indtil videre har fokusset være på det Sønderjyske, hvorfor vides ikke.

Men skillish er mere end bare en blog for de unge gutter det er en drøm om at opnå den erfring der skal til for at nå det næste skridt i. Derfor kan man på blogoplægene godt se det ikke altid er nemt dette ses foreksempel på blogindlæget om alsstien. Der ikke fremstår estetisk flot men som svare på de spørgsmål der er omkring hvordan man gefærder sig på den sønderjyskevandrerute. Dette kan være med til at få brugere til at søge væk fra siden da det ikke er flot at kigge på. Men noget af det man som bruger skal huske er at efterlade noget feedback, der er åbent for kommentarer på alle Skillishs blog indlæg så giv dem gerne noget ris eller ros med på vejen.

Forsiden bærger også præg af en kreativ process, Skillish har allerede formået at lave en flot video der ligger på deres forside, hvis man scroller ned til videoen bliver man taget ind i det univers de forsøger at skabe gennem deres indlæg, indtil videre er der kun 3 og det ene er unden billeder men mon ikke det er noget der snart bliver rettet op på. 

Men det man kan konkludere er at der er store ting i vente fra de unge gutter hvis de holder tungen lige i munden og sørger for at blive ved med at arbejde aktivt med deres hjemmeside, ideer tror jeg ikke de mangler men erfaringen til at udføre dem på de bedst mulige måder er nok mere problemet. Så vi må håbe at de kan holde gang i motivationen selvom der ofte er lang vej til toppen både hos google men også i blogger miljøet. Så de skal have tålmodighed og vedholdenhed.

Skriv et svar