Erhverv

Skab bedre arbejdsmiljø med en professionel gulvvaskemaskine

Driver eller arbejder du i en virksomhed eller en form for institution, er du uden tvivl klar over hvor vigtig renlighed og hygiejne er, ikke blot for hvordan I fremstår udadtil, men samtidig for jeres interne arbejdsmiljø. Det kan dog være et yderst omfattende stykke arbejde, at få udført med den traditionelle gulvmoppe. Moppe og spand er en udmærket løsning til de helt små gulvarealer, men der skal ikke mange kvadratmeter til, før at det simpelthen er en for ineffektiv løsning.

Den traditionelle gulvmoppe er ikke effektiv

Gulvvask med moppe vil hurtigt kræve utallige arbejdstimer, hvilket ikke blot er upraktisk på trafikerede arealer, men samtidig vil udgøre en betydelig omkostning i form af lønomkostninger. Derudover er det et fysisk hårdt stykke arbejde, som med tiden nedslider jeres rengøringsassistenters nakke, arme og ryg, i en tid hvor de skal være længere på arbejdsmarkedet.

Desuden er der ingen garantier for, at slutresultatet overhoved er tilfredsstillende, da man med gulvmoppen hele tiden genbruger det samme vand som bliver mere beskidte hver gang man vrider eller dypper moppen.

Alle disse udfordringer og meget mere, løses ved at erhverve sig en professionel Kärcher gulvvaskemaskine.

En gulvvaskemaskine er vejen til bedre og billigere rengøring

Gulvvaskemaskiner er nemlig maskiner, som gør jeres rengøringspersonale i stand til, at rengøre jeres gulvarealer med en effektivitet der gør gulvmoppen til skamme. Det betyder ikke blot at i sparer en masse lønnede arbejdstimer, men samtidig skåner I jeres rengøringspersonale, så de kan fortsætte med at arbejde uden at blive nedslidte på arbejdspladsen. 

Derudover er maskinerne i stand til at suge gulvet helt tørt undervejs, så gulvarealerne kan anvendes både under og umiddelbart efter vasken. Det betyder at I kan udføre rengøring i åbningstiderne, hvilket gør dem yderst velegnet til trafikerede områder som gangarealer i butikker, institutioner m.m.. Til netop hyppigt trafikerede gulvarealer, findes der desuden nogle yderst støjsvage modeller som kan anvendes med fordel uden at forstyrre.

Det færdige rengøringsresultat bliver samtidigt betydeligt bedre, da disse maskiner i modsætning til gulvmoppen, anvender rent vaskevand under hele gulvvasken.

Find den rigtige gulvvaskemaskine der passer til Jer!

Der er dog også stor variation inden for gulvvaskemaskiner, hvor der findes en lang række forskellige modeller til forskellige behov. Derfor bør I gøre op med jer selv hvordan jeres rengøringsbehov ser ud, så I får valgt den helt rigtige maskine.

Først og fremmest skal I tage udgangspunkt i hvor store jeres rengøringsarealer er, og hvordan de er indrettet. Er der tale om forholdsvis små gulvarealer med forhindringer som borde og stole, vil en af de små kompakte modeller være at foretrække. De er yderst effektive maskiner, som tillader jeres rengøringspersonale at vaske inde mellem enhver forhindring, og med en ledningsfri model opnås komplet rengøringsfrihed. 

Er det derimod nogle mere omfattende åbne gulvarealer som sportshaller, store lagre eller gangarealer der skal vaskes, bør I i stedet kigge på de større step-on modeller (man træder op på maskinen) og ride-on maskiner (man sidder oven på maskinen). Det er nogle ekstremt effektive gulvvaskemaskiner, som gør jeres rengøringspersonale i stand til at rengøre enormt omfattende gulvarealer inden for korte tidsintervaller.

En anden vigtig del på gulvvaskemaskiner er hvilken type vaskehoved, den valgte model skal have. Skal I have vasket overvejende jævne gulve, bør I vælge en model med disk-vaskehoved. Skal I derimod have vasket mere ujævne overflader som f.eks klinkegulve med brede fuger, bør valget i stedet falde på en maskine med valse-vaskehoved., som kan nå ned i gulvets forskellige ujævnheder. 

Kärcher er et sikkert valg af rengøringsmaskine

Hvordan end jeres organisations rengøringsbehov ser ud, vil det uden tvivl være noget en gulvvaskemaskine fra Kärcher vil kunne hjælpe jer med. Kärcher er førende på markedet inden for gulvvaskemaskiner, og har et bredt udvalg lige fra de små kompakte modeller til de større step-on og ride-on maskiner.

Derfor kan det kun anbefales at løbe en gulvvaskemaskine, og opnå en bedre rengøring med højere effektivitet end nogensinde før, samtidig med at I skåner jeres rengøringspersonale fra at blive nedslidte!

Skriv et svar