Erhverv

SEO for smv firmaer.

Hvorfor denne side?

Vi har oprettet denne side med et ønske om at hjælpe. Især smv segmentet som tit og ofte er overladt til sig selv hvad angår hjemmesider. Det er eksempelvis håndværkere som kan deres eget fag og gerne vil promoveres. De drukner i en jungle af fagord som vi andre gør når vi får en håndværker på besøg. 

Branchen er domineret af store spillere, som fanger mange af disse sms, og taler om SEO, Adwords. De lover mange smv guld og grønne skove, når de i virkeligheden selv profitere mest på aftalerne. Det er er kendt i markedet af mange bliver snydt ind i lange bindinger og kontrakter, som de ikke kan komme ud af.

 

Hvordan vil vi gøre det?

Vi vil først og fremmest opføre os ordentligt og være ærlige omkring hvordan nettet fungerere. I stedet for at bede kunderne opfinde alle mulige bestemte søgeord de lige mener de skal findes på. Vi vil give vores kunderne adgang, og linke til dem uden betaling i første omgang. Hvis de så vil have en bedre henvisning kan man så købe sig til en flottere profil. Derudover vil vi samle kunderne i grupper, og rette deres samlede SEO og Adwords kroner i en fælles front. I stedet for at forsøge at overbevise enhver smv om at de kan ligge nr 1 på Google, vil vi i stedet samle kræfterne blandt dem, og rette deres peneg mod vores site. På den måde kan vi forhåbentligt få en relevant plads på Google når der søges.

 

Hvor er vi nu?

Vi har i øjeblikket en side med +30.000 firmaer som vi linker til, kvit og frit. Disse er vi løbende ved at gennemgå, og tjekke op på at deres oplysninger og links er korrekte og valide. På den måde kan vi understøtte at vores side er opdateret med oplysningerne. Der er flere steder på nettet hvor disse ikke er opdateret. Især konkurrenterne har det med at lade stå til, når først man har “fanget” kunderne i fælden. Sådan vil vi ikke være. Derfor har vi en flatrate pris, uden binding på 300,-

https://www.co-2g.com/seo-for-firmaer/

 

Kontakt os gerne direkte / [email protected]

 

Mvh Jacob Olsen 

Skriv et svar