Nyheder

3 tips til at mixe drinks som en ægte bartender

Det er bare lidt sjovere at mixe sine egne drinks, hvis de rent faktisk smager godt – og de må gerne smage som dem, du får serveret, når du er ude i byen med veninderne. Herunder følger en række gode råd til dig, der gerne vil lære at mixe drinks som en professionel bartender. God fornøjelse.

Vælg det rigtige barudstyr

Det første, du skal være opmærksom på, er, at det ikke er ligegyldigt, hvilket udstyr du bruger, når du skal mixe dine drinks. Hvis du vælger det forkerte udstyr, så betyder det, at du skal bruge længere tid. Samtidig så er det altså også afgørende, at du serverer drinken i de rigtige drinksglas. Du kan finde en oversigt over drinksglas her.

Du bør derfor starte med at købe en god shaker, en fornuftig måleske samt nogle ordentlige drinksglas. Der findes mere udstyr, du kan bruge, men det afhænger selvfølgelig af, hvilken type drinks du planlægger at lave. Det kan eksempelvis være praktisk at se nogle videoer på YouTube.

Brug ordentlige råvarer

Som med alt andet er det vigtigt, at du bruger ordentlige råvarer, når du skal lave dine drinks. Det nytter med andre ord ikke noget, at du bruger dårlige råvarer, hvis du skal lave drinks. Selvom det kan være fristende at købe den billigste rom, så er det ikke nødvendigvis den bedste idé. Det kan nemlig smages i din drink.

Det gælder også, selvom du blander mange forskellige ingredienser i drinken. Der er ingen grund til at købe en billig rom, hvis du gerne vil have, at drinken smager godt. Det samme gør sig gældende med alle de øvrige ingredienser, du skal have i din drink. Hvis ikke du anvender gode råvarer, så vil drinken med andre ord ikke smage godt.

Øv dig, når du har tid

Når du skal lære at lave drinks som en ægte bartender, så er det en god idé, at du øver dig kontinuerligt. Du skal derfor afsætte den tid, som det tager, at lave ordentlige drinks, hvis du vil være sikker på, at du rent faktisk bliver god til det. Samtidig er det væsentligt, at du også ser videoer på YouTube og andre steder om, hvordan du gør.

Når det er sagt, så bør du selvfølgelig ikke lave drinks med alkohol i hver dag. Det skal du i stedet vente med, indtil du får tiden til det – og det kan eksempelvis være i weekenden. På den måde slipper du for at skulle møde op på arbejde med tømmermænd, og samtidig vil du have et langt bedre helbred, hvis du kun drikker alkohol i begrænsede mængder.

Skriv et svar