Nyheder

Sådan vælger du det rigtige webshop system

Er du også interesseret i at sælge dine produkter over Internettet og drive din helt egen webshop? Så kan det faktisk være lidt af en udfordring at finde det rigtige webshop system at sælge fra. Der efterhånden så mange forskellige valgmuligheder, og der er fordele og ulemper ved alle systemer. Men os kigge lidt nærmere på nogle af de mest populære webshop systemer her i 2021.

Læs mere: Valg af webshop her i 2021

WooCommerce
WooCommerce er selvfølgelig et oplagt valg når vi snakker webshop til nystartede eller mindre virksomheder. Det er nemt at arbejde med, billigt at komme i gang med og så kan det tilpasses til nærmest alt. Det er et af de mest benyttede shopping systemer nu om dage og derfor også et af de webshop systemer med flest udvidelser til. Der er visse områder hvor systemet ikke er helt så skalerbar som man ønske sig, men til en stor del af danske webshops vil WooCommerce klart være det bedste valg.

Shopify
Et andet populært systemet er selvfølgelig Shopify som vinder mere og mere frem. Det er nemt, du skal ikke tænke på hosting, opdatering og den slags. Det styre Shopify helt for dig hvilket gør det nemt at komme i gang med for dem der måske ikke er så tech kyndige.  Shopify er et lukket system, hvilket gør at det ikke er alt som er muligt at lave i det. Det gør også at det kan være lidt svært at flytte alt over i et andet system skulle det bliver aktuelt.  Jeg har arbejdet en del med Shopify og er ikke den helt store fan af deres backend. Til gengæld er det rigtigt godt i front end, som jo er den del brugeren ser.

Magento 2
Siden Magento blev opkøbt af Adobe har de skiftet fokus mere og mere væk fra de mindre kunder og fokusere i større grad på de større. Dette gør også at Magento hurtigt kan blive en rigtig dyr løsning, men har du budgettet til det, så er Magento stadig en af de bedste webshop løsninger du kan få nu om dage. Problemet kan dog være at finde en dygtig magento udvikler. Her er det lidt nemmere at finde nogle som er eksperter i WooCommerce eller Shopify.

Der findes selvfølgelig en masser andre shopping systemer ud over dem jeg har nævnt her. Eksempelvis Prestashop, Dandomain, Scannet, Smartweb, wix, bigcommerce og mange andre. Men overstående 3 dækker alligevel en stor række af de behov der på markedet i dag, og derfor også kun dem som vi i denne omgang har fokus på. Har du brug for en webshop, så vil jeg anbefale at du tager kontakt til et professionelt webbureau og får hjælp med at finde den løsning som passer bedst til dit forretningskoncept.

Skriv et svar