Nyheder

Flere og flere køber kosmetiske olier

Flere og flere køber kosmetiske olier som de kommer på huden?

Men hvorfor gør de nu også det?

Der findes efterhånde en hel del forskellige olier advokado olie, hyben kerneolie, oliven olie mm., som kan bruges på huden, altså kosmetiske produkter, og efterhånden som forskere, rundt om i verden, finder ud af mere og mere om de omdiskuteret og spændende olier, viser det sig at have en meget rensende og plejende samt blødgørende effekt på huden, der kan bruges i forskellige henseender. Vi skal huske at huden er kroppens største organ, så det er vigtigt at der ikke er brugt/indeholder en masse sprøjte gifte, herbesider og pestisider. da sådanne vil kunne optages i huden. 

Du kan meget overordnet her få et overblik over, hvordan vores olier virker på huden og hvem der måske kunne have en effekt af at bruge den. 

De kosmetiske olier vi har indeholder en lang række plejende egenskaber, olierne sørger med andre ord for at blødgøre, rense og pleje huden, specielt her i vintermånederne da der ikke er VAND i vores olier, og fordi luften er meget tør om vinteren, har huden brug for at få tilført ekstra fugt, samtidigt med det, får du hos os en kosmetisk økologisk CBD olie vegansk, samt gluten- og parfumefri, således at du undgår at få en masse sprøjte gift påført huden.

Kosmetiske olier giver huden et boost af fugt, næring og elasticitet og efterlader huden silkeblød, samtidig med at den har en god anti-age effekt. Nogle vil opleve at huden får gløden igen, og igen andre vil opleve at den har en opstrammende effekt, der samtidig beskytter huden mod vejr og vind.

Vores kosmetiske olier hæmmer hudens produktion af sebum, som er en olieholdig substans, hudens talgkirtler producere, og vil være med til at normaliserer en overaktiv talgkirtel, og så kan du oven i købet blande den op i din egen dag eller natcreme hvis du vil dette.

 

Skriv et svar