Hus & have

Sådan undgår du problemer med din LG varmepumpe

Undgå større problemer med din LG varmepumpe med et eftersyn

Det er vigtigt for at sikre, at din LG varmepumpe fungerer korrekt og effektivt. Derfor anbefaler vi, at du får foretaget et LG varmepumpe service på din LG varmepumpe hvert år. På den måde er du sikker på, at din varmepumpe altid er i topform.

Serviceeftersynet omfatter en gennemgang af alle de vigtige funktioner på din LG varmepumpe. Herunder bliver kompressoren , kondensatoren, fordamperen og alle andre vitale komponenter testet og rengjort. Derved sikres det, at din varmepumpe altid er i topform, og at du kan få mest mulig ud af den.

Det er især vigtigt at få foretaget et serviceeftersyn på din LG varmepumpe, hvis du begynder at opleve problemer med den. Hvis du for eksempel oplever, at den ikke virker så effektivt som tidligere, eller hvis der begynder at komme en mærkelig lugt fra den, så er det en god idé at få den tjekket. På den måde kan man nogle gange undgå større reparationer eller udskiftninger af dele, som ellers ikke ville have været nødvendige.

Det årlige eftersyn er lovpligtigt

Det årlige eftersyn af varmpumpen er oftest lovpligtigt. Hvis din varmepumpe har mere end 1 kg kølemiddel, er det lovpligtigt at få et certificeret serviceeftersyn af din LG varmepumpe.

Det er heldigvis nemt at få foretaget et serviceeftersyn på din LG varmepumpe. , og det er derfor ikke noget, du skal bekymre dig om. Du kan enten selv tage kontakt til en autoriseret LG forhandler eller servicepartner for at få foretaget et serviceeftersyn.

De fleste forhandlere og servicepartnere tilbyder desuden en servicepakke, hvor du betaler et fast beløb om året for at få foretaget det årlige serviceeftersyn.

Serviceaftalen er en god idé, hvis du gerne vil være sikker på, at du altid får et serviceeftersyn på din varmepumpe hvert år. På den måde slipper du for at skulle huske at få det foretaget, og du er derfor altid sikker på, at din varmepumpe fungerer optimalt.

Hvis du har en serviceaftale, så er det dog vigtigt, at du husker at give besked til forhandleren eller servicepartneren, hvis du oplever problemer med din varmepumpe. På den måde kan de nå at komme ud og tjekke den, inden det bliver til et større problem.

Skriv et svar