Erhverv

Sådan skjuler du dig på internettet

Når du begiver dig rundt på nettet, kan der være mange gode grunde til at du har lyst til at være usynlig eller blot skjule din oprindelige placering.
Det kan også være at du blot vil lægge et ekstra lag sikkerhed på din online tilstedeværelse med ekstra kryptering.
Og alle kan finde ud af at opsætte dette. Det kaldes for en VPN, og er blot et program/applikation som du henter ned på din computer eller enhed.
Når du har hentet den og logget dig ind, får du nu et hav af muligheder for at kryptere din adfærd, skifte placering, altså din lokation.

Ved at bruge en gratis vpn, eller betalt vpn får du straks en masse fordele når du begiver dig rundt i det store internet univers.
Først og fremmest kan du skjule din reelle placering, ved at ændre din lokation til at være en anden by, område eller et helt andet land.
En af de nok mest populære anvendelsesmuligheder af VPN’s er nok folk der gerne vil have mere indhold tilgængelig i deres netflix bibliotek.
Ved at ændre sin lokation til et andet land, får man nu pludselig mulighed for at tilgå det pågældendes lands indhold.

Det kan også være at du arbejder eksternt, og kun har adgang til servere, eller andet regionalt indhold ved at være fysisk tilstede i landet. Men med en VPN kan du altså få adgang til disse ting alligevel og samtidig være godt beskyttet.

Der findes mange udbydere og VPN løsninger på markedet. Både betalte og gratis løsninger. Ofte betaler man et meget lille beløb og får adgang til mange flere funktioner og sikkerhedslag ved at betale blot den lille smule en god VPN koster.
Vi anbefaler VPN løsninger som ExpressVPN, NordVPN som nogle af de største og mest anvendte VPN’s på markedet.

Skriv et svar