Nyheder

Rygestop Hypnose Vejle

Hvorfor bliver vi så afhængig af nikotin og cigaretter?

Når man ryger eller tager snus, rammes belønningscentret i hjernen og man får en kort fornemmelse af “lykke” og netop nikotin er et af de mest vanedannende stoffer der findes. Det er dopamin der udskilles ved rygning og derfor kan det være svært at stoppe med rygning. En stor hjælp kan være hypnose rygestop, som, ved den rette behandling, ændre på opfattelsen af røg. Når dopaminen udskilles i hjernen og man får den korte følelse af lykke, vænnes man hurtigt til at den følelse skal gentages, og så er man hooked. 

Hvad gør nikotin?

I hjernen sætter nikotinen sig fast på en såkaldt receptor, som er en lille modtager, der opfanger signalstoffer. Når nikotinen sætter sig, bliver der sendt signal ud i hjernen, om at der skal udskilles dopamin. Men nikotinen gør også, at hjernen udvikler flere receptorer, så den kan optage mere nikotin og lave endnu mere dopamin. Det er en selvforstærkende effekt.

Hvorfor starter man med rygning og hvordan kan hypnose hjælpe til rygestop?

Mange starter i det små, f.eks til fest hvor man ryger, men hjernen husker hvor “godt” det føles og pludselig er man fanget af nikotinens klør. Hypnose rygestop Vejle ved J-HYPNOSE, er der udarbejdet en effektiv behandling af rygestop, som består af to behandlinger med ca. en uges mellemrum, adgang til de gratis lydfiler på hjemmesiden, og hvis behovet igen opstår om f.eks et halvt år gratis behandlinger igen. 

Hvorfor vælge hypnose til rygestop?

Hypnose er særdeles effektiv og en mild form for behandling, der er ingen bivirkninger udover man kan være sløv på dagen, og så rammes underbevistheden i en grad, så man ikke længere får den følelse af lykke eller dopamin udskillelse. Langt de fleste kan behandles og Rygestop ved J-hypnose i Vejle er succeskriteriet klart “alle skal kunne hjælpes med rygestop” og det kan langt de fleste.

Kontakt hypnnose Vejle v/J-hypnose

Du er velkommen til at kontakte hypnoseterapeut Jacob for yderlig information, enten på telefon 30502503, på mail [email protected] eller læse mere på hjemmesiden www.j-hypnose.dk, hvor emnet er mere uddybet. Husk, at du altid har adgang til gratis hypnose lydfiler på siden.

Skriv et svar