Nyheder

Rubiks cube er et legetøj alle kan have glæde af

Rubiks cube er et legetøj alle kan have glæde af. Rubiks cube er et af de mest populære puslespil nogensinde. Det har vundet en masse popularitet i løbet af de seneste år, og mange mennesker elsker at spille det. Rubiks cube er ikke kun et sjovt legetøj, men det er også godt for hjernen. Det hjælper dig med at tænke hurtigere og bedre. Det kan virke svært at løse Rubiks cube, men det er faktisk relativt let, når du ved hvordan. Det er en god idé at læse nogle af de mange guides og videoer, der findes på nettet, så du kan få et bedre indblik i, hvordan man løser puslespillet. Hos mastercubestore.dk kan du finde alle mulige former for professorterninger, alt efter hvad du har lyst til. De har blandt andet den klassiske 3×3, men de har også 2×2 eller langt mere udfordrende og tidskrævende professorterninger såsom en 5×5 eller mere. Den største professorterning de har er den infamøse 19×19. Det er virkelig en hidsig fætter og den kræver meget teknik og øvelse før man kan klare sådan en.

Sådan gør du

Det er dog ikke alle, der har tid eller lyst til at læse alle de forskellige guides. Derfor har vi samlet en kort guide herunder, som forklarer trin for trin, hvordan man løser Rubiks cube:

Først skal du finde ud af, hvilken farve der er på toppen af Rubiks cube. Dernæst skal du dreje én af de tre øverste lag, så den farve kommer til at matche med farven på midten af Rubiks cube. Herefter skal du rotere midterlaget en eller to gange, så der er plads til at flytte de øvrige brikker rundt. Nu skal du flytte de øvrige brikker sådan, at alle farverne på toppen af Rubiks cube matcher. Når du har gjort det, starter den svære proces. Herefter skal du gentage de ovennævnte trin og derefter matche alle sider, når du har gjort det har du løst puslespillet. Du kan derfor dreje tosset på siderne og starte forfra igen. Det vil altid være en stor udfordring at løse den igen, men man bliver bedre og bedre til den. Man kender nogle systemer og ved derefter hvad man skal gøre. Som man plejer at sige så skal man bare have hul på bylden.

Træning er alfa omega

Det er vigtigt at træne, fordi det holder en sund og stærk. Træningen hjælper os med at holde vores hjerner skarpe, og det gør os mere effektive i hverdagen. Det kan være svært at motivere sig selv til at træne, men det er vigtigt at finde en form for træning der passer ens livsstil og behov. Man skal finde ud af hvad man har lyst til, og ellers prøve noget nyt. Det er ikke altid let at komme i gang med at træne, men det er vigtigt at finde ud af hvad der motiverer en selv. Træning kan foregå alene eller sammen med andre, og der er mange forskellige former for træning. En mental træning vil for eksempel være at løse en professorterning.

Skriv et svar