Økonomi

Penge at spare på dine forsikringer

Spar penge på dine forsikringer

I en tid med inflation og stigende energi priser er der ekstra god grund til at være opmærksom på dine udgifter. En krone sparet er en krone tjent og der kan være flere steder du kan spare tusindvis af kroner når du gør året op. Især forsikringer er tit et overset sted vi ikke er opmærksomme nok på og det er en skam for her kan ligge store besparelser og dermed penge i din egen lomme.

Du kan spare tusindvis af kroner af kroner på forsikringer

Det er ikke særlig tit vi beskæftiger os med forsikringer og derfor er det heller ikke et sted vi kigger på når vi skal spare. Dog er det et sted du rent faktisk kan spare en mindre formue især hvis du er familie med hus, bil, børn og kæledyr. Alene på en hundeforsikring kan der være en formue at spare. Man tænker heller ikke over det i det daglige fordi forsikringerne blot trækkes over pbs og så er det væk fra tankevirksomheden.

Tjek hver enkelt forsikring

Nu nævnte vi hundeforsikring men hvad med dine fritidsforsikringer, din rejseforsikirng, forsikinrgen på huset og bilen, hvornår har det hele sidst fået et tjek. Du kan investere en time eller 2 og indhente nye friske tilbud på dine forsikringer og måske kan du ovenikøbet for optimeret dine nuværende forsikringer. 

Betaler du til noget du ikke bruger

Tit og ofte når man rydder op i sine forsikringer finder man også ud af man måske betaler til noget man ikke bruger. Desuden hæver forsikringselskaberne jævneligt deres priser eller ændre deres vilkår og det er altså vigtigt man er opdateret på dette.

Vi anbefaler du en gang om året tjekker dine forsikringer, dine policer. Først og fremmest gør op med dig selv om du skal bruge din forsikringer som de er og så efterefølgende tjekker om du kan få bedre priser. Alt i alt , en krone sparet er en krone tjent !

 

Skriv et svar