Nyheder

Padel tennis er for hele familien

Padel tennis er en forholdsvis ny sportsgren i Danmark, men den er helt sikker kommet for at blive. Padel tennis er både sjovt, spændende, socialt og så giver det god motion. Det er en sport der er let at lære, og så kan alle være med, derfor siger vi det er en sport for hele familien. Selvfølgelig kan de aller mindste ikke være med, men børn fra 10 års alderen og op kan sagtens spille. En af de store forskelle fra fx. tennis og badminton, er banens vægge der bruges som bander. Dette gør at bolden holdes længere tid i spil, og man ikke behøves løbe langt efter alle bolde, de kommer ofte tilbage i din retning. 

Kræver det udstyr?

Ja, men ikke noget man behøver gå ud og investere i. Langt de fleste padel tennis centra stiller bolde og bat til rådighed, og så er det bare at møde op i sine løbe sko og shorts/t-shirt eller andet sportstøj. Begynder du at spille oftere anbefaler vi dog at du anskaffer dig lidt udstyr selv, det er en stor fordel at kende sit udstyr, og så er der lidt forskelligt at vælge i mellem, så find det der passer bedst til dig og din spillestil. Hos Padelz.dk finder du information og vejlidning, vi vil især anbefale dig at kigge på:

 – Padel sko

 – Padel bat

 – Padel bolde

Udstyr

Hvorfor er det vigtigt med dette udtyr? Padel sko er designet til de bevægelser der er på en padelbane, og det underlag man spiller på. Forkerte sko udsætter dig for større risiko for skader. Et par gode padel sko støtter dine ankler, er stødabsorberende og står fast på banen. Padel battet fås i forskellige former og forskellige vægtbalancer, alt efter om man spiller aggressivt eller mere kontrollert. Det rigtige bat hjælper dig til at få mest muligt ud af dig spil, og skåner albue og håndled mest muligt. Padel bolde er ikke det vigtigste, men er rigtige gode at have selv, da du ikke kender kvaliteten af dem man låner i en padel hal, hvor man ikke ved hvor gamle de er og hvor meget tryk der er i dem. Derfor er det en fordel at have sine egne bolde som man kender. 

Skriv et svar