Nyheder

Hvornår skal du udskifte dit gamer udstyr?

Når man gamer er det altid træls, hvis ens venner klager over ens mikrofon. Eller hvis din skærm hakker, og din mus ikke virker. Men hvornår skal man så købe sit nye udstyr? Det vil denne artikel prøve at give dig svar på med tjeklister, gode råd og meget mere.

Tjek om dit udstyr virker

Et godt sted at starte ville være at gennemtjekke dit udstyr. Se om der er noget der mangler eller om tingene virker, som de skal. Vi har lavet en tjekliste, som du kan tjekke af imens du gennemgår dit udstyr. 

 

Tjekliste: 

Headset ( )

Mus ( )

Musemåtte ( )

Skærm ( )

Tastatur ( )

Mikrofon ( )

Pc eller bærbar ( )

Bord ( )

Stol ( )

Kontroller ( )

 

Listen her kan være forskellig, alt efter hvad du spiller på, og hvor meget du går op i gaming. Brug den alt efter dit behov og lav endelig om i den selv.

Efter du har gennemgået dit udstyr, så kan du overveje om du trænger til noget nyt. 

Du kan læse mere om gamer udstyr her: https://bedstegaming.dk/ 

Hvad er dit behov for nyt udstyr?

Den kan variere, fra person til person, hvad ens behov er. Nogle spiller rigtig meget, mens andre bare spiller en gang imellem. Du ved bedst selv, hvor meget du spiller, og hvor meget du vil bruge udstyret i fremtiden. Så hvis du ikke er typen, som der spiller meget, kan det være at dit behov for den bedste mus eller skærm ikke er nødvendigt. Det modsatte kan også være muligt, og derfor er det svært at sige hvad og hvor meget udstyr den enkelte har brug for. Men mærk efter og overvej hvad der giver bedst mening for dig. 

 

Gode råd

Hvis du er på udkig efter noget nyt gamer udstyr, så har vi lavet en række gode råd, som du kan overveje. 

1. Hvad er dit budget?

 Gaming kan være en dyr fornøjelse. Derfor er det altid en god ide at lave et budget for, hvor meget man vil bruge på sit gamer setup.

2. Husk at mål op før du køber et gamer bord 

 Hvis du skal købe et nyt gamer bord, så er det altid en god ide at måle op om det kan være der, hvor du ønsker før du køber det.

Skriv et svar