Erhverv

Opstart en webshop

Jeg ville gerne fortælle en lille og kort historie omkring og starte en webshop og chancen i livet.

Alle kender til denne corona som lige kom i 2019/2020 alle var hjemme/hjemme arbejde, faktisk stadig lidt hyggeligt med stadig et farligt sted vi var. Nå en dag i maj 2020 sad jeg og tænke hvad skal jeg? jeg sidder nu her og er hjemsendt fra mit job sammen med kone og unger, det var der jeg begyndte og tænke jeg starter sku da en webshop med herretøj uden enedlige og ha nogen form for forstand. nå cvr er opretten konen stå med store øjne og tænker hvad laver du. endelig kunne jeg faktisk ikke svare på det med nu havde jeg gjort det som jeg havde tænk i mange mange år men  bare ikke turde. 

Opstart fasen

Nu skulle vi jo også have en hjemmeside og nået tøj. Jeg surfet hele google i gemmen for jeg skulle jo finde en leverandør af tøj. Jeg startet så med og ville lave mit eget og snakket med nogen i udlandet. LAD VÆR MED DET vis du ikke har forstand. jeg brænde de først 20k væk bare der. det jeg fik hjem kunne jeg bare ikke sælge 🙁 så ny plan. Jeg fandt så efter godt 3 måneder nogen rigtige mennesker og snakke med. efter jeg var ved og opgive. Jeg valgte så og smide 20k efter dem, det var så der hvor jeg fik nået kvalitet og salget begyndte og komme ind og jeg kunne begynde og finde flere og handle med. 

Jeg købte nu også en ny hjemmeside for omkring 10k som var klart til alt det store har idag.  jeg købte en mand i godt 4 måneder til også 10k som opsatte min facebook og google rigtig for der havde jeg så sat meget forkert op:D 

Efter godt 1,5 år

Nu efter godt 1,5 år efter opstart lever jeg stadig. jeg har haft opture og nedture været ved og slippe mange gange fordi jeg selv vær måned skal smide penge i firmaet. Med efter længere tid kæmper jeg stadig og er snart i 0 hvor alt kan gøre selv. Jeg har opbygget fra 10 t-shirts til 40+ og kvalitets strik også fra 0 til 10+

 

Min point er af du aldrig skal gi op. du vil få noget tæsk af det store og folk vil snakke sige du ikke kan og dit og dat. men de sværeste år er de første 2 år. Så kæmp spar dine penge lav den rigtige reseach så kommer du langt.

Håber det vil gi jer lidt blod på tanden og af man godt kan starte nået op uden og skal låne i banken 🙂

Nu efter godt stykke tid har jeg også starter op med en side kun omkring sokker

 

Vh Style By Dam

Skriv et svar