Nyheder

Nyt lækkert sexlegetøj der tilfredsstiller selv den mest kræsne

Den nye lækre serie Emerald Love er sexlegetøj for dig der kun vil have det bedste.

Emerald Love er navnet på en ny serie sexlegetøj der vil gøre selv den mest kræsne bruger rundt på gulvet. Der er nemlig kælet for samtlige detaljer og ikke mindst kvaliteten. 

Vi kan starte med udseendet og materialet. Der er naturligvis brugt silkeblød medicinsk silikone. Ikke alene er det materialet der lige nu overtager den branche mere og mere. Det er også det lækreste valg. Overfladen er mere glidevenlig, det er hudvenlig og føles bare fantastisk. Hos Emerald Love har man valgt en elegant og eksklusiv grøn farve, der oser langt væk af stilfuld luksus. Derfor har serien også fået tilnavnet “Luxurious Vibes”. Det har fået nogle flotte detaljer som ædelsten inspireret mønster i materialet og små guldfarvede detaljer. 

Funktionalitet og innovation

Det er dog ikke kun overfladen der overbeviser. Det er nemlig i sidste ende det indre der tæller. Dette gælder ved mennesker, men så sandelig også når det kommer til sexlegetøj

Der er brugt kraftige nye motorer der giver en forbedret stimulering. Styringen er blevet nemmere at bruge, da den kun betjenes med en enkelt finger på en enkelt knap. Når du så skal nyde og er i ekstase, skal du bare holde fingeren samme sted. For at gøre det endnu smartere, er der naturligvis genopladelige batterier. Til dem der går op i miljøet, er dette også en bonus. Der vil ikke være slidte batterier der hele tiden skal bortskaffes. Opladning gøres nemt via det nærmest USB stik. 

En ting de fleste vil elske ved produkterne, er at de er vandtætte. For varmt vand kombineret med de kraftige lækre vibrationer, giver nemlig en endnu bedre og mere intensiv orgasme. Det varme vand øger blodgennemstrømningen i hele kroppen og gør at du både slapper mere af, samtidig med at berøringer og stimuli føles mere intensivt. 

Alt i alt er Emerald Love rendyrket luksus, det gode ved serien er at det ikke koster mere end helt almindelig sexlegetøj. 

Skriv et svar