Erhverv

Ny Maxus forhandler i Ishøj

D. 1/8 starter Car Special A/S op som autoriseret Maxus forhandler og skal være med til at øge salget af Maxus elbiler i særdeleshed på sydkysten men også på hele Sjælland. 

Som Maxus forhandler kommer Car Special A/S til at tilbyde en bred palette inden for elbiler – både til private og til erhverv.  

Maxus er ejet af SAIC Motors datterselskab SAIC Maxus og er kendetegnet ved at være fremadstormende og innovativ på elbilsmarkedet. Maxus bygger både elbiler til private og til virksomheder og fællesnævneren for deres biler er max rækkevidde, max udstyr og max komfort. 

Hos Car Special A/S vil du som kunde møde 30 medarbejdere, der hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for kunderne. Hvad enten du skal besøge vores Maxus salgsafdelingen eller vores værksted, så vil du altid møde et smilende personale. Hos Car Special A/S føler du dig velkommen. 

I vores salgsafdelingen vil du kunne opleve alle de nyeste Maxus elbiler.

Blandt vores Maxus personbiler har vi alt lige fra den store og rummelige Maxus Euniq5 MPV – 7 sæder til den helt nye og smarte Maxus Euniq6 SUV, som allerede nu er et hit hos kunderne. 

I vores varebilssortiment har vi alt, hvad hjertet begærer for virksomheder. Alle vores Maxus varebiler er 100% elektriske, og de fås i mange forskellige størrelser, så de passer til enhver virksomheds behov.

Fælles for både vores varebiler og vores personbiler er den unikke nyvognsgaranti på 5 år/100.000 km og batterigaranti på 8 år/200.000. Dette sikrer, at du som Maxus bilejer trygt kan køre gennem de næste mange år uden at være bekymret for store uforudsete udgifter.

Som autoriseret Maxus forhandler ved vi, hvad vi snakker om, når du kigger forbi for at opleve vores Maxus biler. 

På gensyn hos Car Special A/S – din Maxus forhandler i Ishøj.

Skriv et svar