Hus & have

Løsningen på teknik til ens virksomhed

Mange virksomheder skal have mange skærme i gang på samme tid. Der er også mange virksomheder der gerne vil have flere skærme per person. Dette er noget der tit skaber lidt kaos i virksomheden, da der er så mange forskellige løsninger på dette. Der er dog kun et par få muligheder der faktisk virker og som kan leve op til en virksomheds standard. Dette er HDMI kabler.

HDMI kabler

Hvad er et HDMI kabel? Dette er et kabel der bruges til at transportere både billed og lyd fra en computer, til en eller flere skærme. Disse kan bruges til at se film på et fjernsyn, men de kan også bruges i ens virksomhed hvis man gerne vil have flere skærme per person. Inde på https://www.batteribyen.dk/kabler/audio-video-kabler/hdmi-hdmi-kabler kan man læse mere om hvad de koster og hvad man skal bruge til ens projekt. Det gode ved et HDMI kabel er at opløsningen man får er meget bedre end de gamle VGA kabler. Her kan man få kvalitets billeder op på skærmen, men den reagere også meget hurtigere end VGA kabler. Der er rigtigt mange former for HDMI kabler man kan købe. Man kan få nogle forholdsvist dyre nogle, men man kan også få nogle meget billige. Men hvad er forskellen så når det bare er et kabel? Der er faktisk ekstremt stor forskel. Hvis man køber de billige kabler vil man opleve at billedet måske ikke er helt så skarpt, men også at billedet ikke reagere så hurtigt. Man vil også opleve at det generelt bare går hurtigere i stykker end de dyre gør. Er det så altid bedst at købe den dyre frem for den billige?

Den dyre eller den billige?

Dette spørgsmål er et spørgsmål der er meget diskuteret med mange ting. Når man tænker på noget der kun har en funktion, tænker man tit at det er lige meget hvad den koster. Den kan jo alligevel kun den ene ting der skal kunne. Dette er også rigtigt til en vis grad. Man kan nemlig ikke se 4k med de billige HDMI stik, her skal man have et 4k HDMI stik som er lidt dyrere end de andre. Det handler også meget om hvad det skal bruges til. Hvis det skal bruges til at se nogle film engang imellem fra computeren op til fjernsynet, så kan man sagtens nøjes med et af de billige. Her er det nemlig ikke så vigtigt at den reagere hurtigt og man vil typisk ikke bruge den så meget at den går super hurtigt i stykker. Skal man derimod bruge den i en virksomhed vil det helt klart være bedst at købe nogle lidt dyrere nogle. Disse bliver brugt hver dag og bliver brugt meget. De skal både kunne sammenkoble 2 skærme, være hurtige, men også være holdbare. Hvis en virksomhed skal skifte kabler hver 2. uge, så bliver det hurtigt en meget dyr, men også en meget træls måde at køre tingene på. Derfor er det altid vigtigt at se hvad du skal bruge det til og tage stilling derfra.

Skriv et svar