Hus & have

Lampeagenten din rette vej til god service og hjælp til reservedele til Designerlamper

Hos Lampeagenten, kan vi hjælpe dig med alle reservedele til dine Louis Poulsen lamper, vi har reservedele til PH-lamper og reservedele til AJ-lamper og alle øvrige Louis Poulsen lamper.
Så uheldet været ude, eller har du behov for en ny reservedel til din lampe, har vi hos Lampeagenten det du behøver.
 
Du kan søge efter skærme og reservedele til den lampe du ønsker reservedel til.

Hvis du ikke finder det du søger, er du meget velkommen til at kontakte os, så skal vi gerne hjælpe dig.

 
MANGLER DU LOUIS POULSEN RESERVEDELE?
Alting kan gå i stykker og det gælder desværre også de mange smukke Louis Poulsen lamper. Man kan fx. være uheldig at komme til at ødelægge en skærm.

Vi er der for at hjælpe 🙂

Lampeagenten har vi et stort udvalg af Louis Poulsen reservedele i mange forskellige varianter, der dækker bredt i sortimentet af Louis Poulsen lamper.
Vi har faguddannet personale, så har du en reservedel du ikke kan finde så ring til os, så hjælper vi dig pr. telefon eller mail.
Reservedele fra Louis Poulsen er naturligvis i samme høje kvalitet og derfor er en Louis Poulsen reservedele en god løsning, hvis uheldet skulle være ude.
Det kan altid betale sig at købe en reservedel til Louis Poulsen lampe, Ph-lampen, AJ lamper og Panthella m. fl., er alle produkter af meget høj kvalitet, derfor vil det både være ærgerligt, at skulle smide en lampe ud fordi en skærm eller andet er i stykker, det er ligeledes økonomisk dyrere at købe en hel ny.
Med de originale reservedele fra Louis Poulsen kan du også være sikker på, at den pågældende reservedele passer til din lampe og at det er fremstillet i den rigtige kvalitet.

RESERVEDELE TIL PH LAMPER

De fleste af de ikoniske PH lamper er fremstillet med skærme i mundblæst glas, og selvom glasset er rimelig hårdført kan der ske et uheld. Hos Lampeagenten har vi derfor et stort udvalg af PH skærme i mange farver og til flere af de skønne modeller. Eksempelvis er der til PH 3/2 pendel reservedele der dækker både underskærm, mellemskærm og overskærm.

PH skærme er inddelt efter model, men også type og derfor kan du både finde Louis Poulsen reservedele til PH bordlamper, væglamper, pendler og gulvlamper.  

Blandt de mange reservedele til PH lamper findes også skærmholdere, top skruer, dækplader, ophæng og meget mere. Ligesom med skærme, er det også tydeligt markeret ved de andre reservedele om det eksempelvis er PH 5 lampe reservedele eller hvilken anden model de passer til.

PANTHELLA RESERVEDELE

De flotte Panthella lamper består af ufatteligt mange forskellige dele, som kan være svære at finde. Den unikke Panthella lampe har eksisteret i mange år, og du har måske en ældre model stående derhjemme, der trænger til en ny skærm eller anden reservedel.

Udvalget af Panthella reservedele indeholder både skærme, skærmholder, mellemrør, trompet, og meget mere. Det vil være så ærgerligt at kassere din smukke lampe pga. En lille ting som en kuglemøtrik, og derfor er der i udvalget både de store og små Panthella reservedele, så du hurtigt og nemt kan fikse din lampe med original reservedele.

Vi har både Panthella gulvlampe reservedele, men naturligvis også reservedele til Panthella gulvlampe.

Hvis du har spørgsmål til de mange Louis Poulsen reservedele er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med vejledning, så du kan finde netop den reservedele du står og mangler.

Skriv et svar