Hus & have

Fælgrens der virker!

Er du også træt af fælgrens der ikke virker?

Så frygt ej, SONAX fælgrens er i en klasse for sig, produktet opløser effektivt fastbrændt bremsestøv, som er ekstra svært at få af. Oftest er det mere ene rigeligt at påføre fælgrens på dine fælge, herefter lad produktet sidde i et par minutter og skyl så af med højtryksrenser eller hård stråle.

SONAX Fælgrens er garanteret syrefrit og du kan med fordel også bruge produktet til at fjerne flyverust med, flyverust er små rust partikler der dannes af bremsestøv, det ses meget nemt på en hvid bil. Farveindikatoren virker også på lakken, du vil se efter påføring at den røde farve bliver mere og mere kraftig, jo længere det får lov at sidde på. Man kan sagtens bruge fælgrens til at affedte rundt omkring bilen, da det er syrefrit og ikke angriber lak, gummi og plastik.

Fælgrens med farveindikator!

Vores fælgrens er med farveindikator, et super smart værktøj indbygget i produktet som gør det nemt og tydeligt for dig at se hvornår fælgen er klar til rengøring eller bearbejdning med børste. Efter påføring vil du efter 3-5 minutter kunne se at fælgen skifter farve til rød, det betyder at fælgen er klar til at blive skyllet af, eller bearbejdet med en fælgbørste.

SONAX Fælgrens er testvinder

Denne fælgrens har op til flere gange vundet test, hvor produktet har været oppe imod 3-5 andre af sine konkurrenter, her har den gentagende gange vundet på skånsom, effektiv, hurtigvirkende og drøj i brug.

Kan man bruge det ved vaskehallen?

Både ja og nej, man skal som udgangspunkt altid forholde sig til hvad vaskepladsen oplyser, har man mulighed for at skylle ordne sine fælge inden man kører i vaskehallen, så bør man gøre det, da mange vaskehaller genbruger vandet. Derfor er det vigtigt man ikke blander sådanne kemikalier.

Du kan til enhver tid bruge fælgrens på en vaskeplads, der findes et have af “gør det selv vaskepladser” til de som ikke har mulighed for at vaske hjemme i indkørslen.

Skriv et svar