Rejser

Kunne du tænkte dig et sabbatår i udlandet?

Overvejer du, hvad der skal ske i dit sabbatår? Det kan for mange være en stor beslutning og noget, som vil ændre dit liv fremadrettet. 

Et sabbatår er et år, hvor du efter studiet kan vælge helt frit hvad du vil og få nogle oplevelser og noget joberfaring, mens du er væk fra skolebænken. Det kan være et afbræk fra hverdagen med studier og et år, hvor du kan finde ud af hvad du gerne vil.

Måske vil du studere videre, men har brug for en pause fra skolen? Måske er du færdig med uddannelse, men vil tage et år inden du begynder “rigtigt” på din karrierre? 

Vi vil her fortælle mere om, hvad du kan lave mens du har sabbatår, og hvorfor dit sabbatår ikke nødvendigvis behøver blive holdt i Danmark.

Når du begynder dit sabbatår, skal du vælge hvad du gerne vil lave. Du kan bo hjemme og have et arbejde ved siden af og det er netop sådan mange vælger at gøre. Her kan du få et job i dit lokale supermarked, som tjener eller måske som telefonsælger i et callcenter.

Flere og flere unge vælger dog, at tage et sabbatår i udlandet.

Med et sabbatår udenlands, kan du prøve noget helt nyt, stå på egne ben og leve i et varmt land.

Det er perfekt for dig, som vil bane din egen vej og lære noget engelsk, mens du får noget joberfaring på dit CV. 

Lyder det som noget for dig? Så er det værd at undersøge dine muligheder og se, hvad du kan prøve.

Der er flere forskellige jobmuligheder, hvor du kan bruge dine evner inden for dansk. Men de fleste vælger, at arbejde i et kundeservice team, hvor man snakker med kunder og hjælper med problemer for kunderne. 

Det kræver blot, at du tidligere har været i arbejde og har prøvet at have kundekontakt i mindst en af dine stillinger. Enten på fuldtid, eller deltid under uddannelse. Og så kræver det selvfølgelig, at du kan en smule engelsk. 

Har du lyst til at kigge nærmere på, hvilke muligheder der kunne være for dig? Så tjek linket her og bliv klogere på alt om sabbatår i udlandet.

Skriv et svar