Nyheder

Hypnose i Nordsjælland – Stop med at ryge

Du vågner op om morgenen, og du bliver ramt af den velkendte følelse af frygt. Du har endnu en dag til at gå, før du kan retfærdiggøre din næste cigaretpause. Hvad værre er, er, at dette er sket i årevis nu; det handler ikke engang om nikotinen længere! Hypnose mod rygestop nordsjælland kan måske hjælpe dig med at holde op med at ryge en gang for alle.

Dét er hyponose

Hypnose er i bund og grund en tilstand af fokuseret koncentration. En person bliver mere åben for forslag og ideer og har et øget ønske om at blive påvirket af sit underbevidste sind. Under hypnose lukker den bevidste del af din hjerne bare af i et lille stykke tid, hvilket gør det muligt for dig at slappe endnu mere af under sessionerne med din terapeut. I denne afslappede tilstand er det, at du bliver mere åben over for forslag fra din underbevidsthed.

Det betyder, at hypnose er nyttig til en række ting, herunder, men ikke begrænset til: at øge selvværd og selvtillid, at stoppe med at ryge eller ændre andre vaner som f.eks. neglebidning eller overspisning. Hypnose kan også hjælpe med at øge kroppens egen helbredende kraft ved at reducere smerter og stress , hvilket gør det muligt for kroppen at arbejde mere effektivt.

Det er sundt for dig!

Som du kan se, har hypnose en række fordele (som vi vil udforske i detaljer senere). Men en af dens måske bedste fordele er, at den hjælper folk med at holde op med at ryge . Du kan være motiveret, simpelthen fordi du nu ved, hvor meget sundere dit liv kan blive uden cigaretter.

Hvad sker der, hvis du ikke holder op?

Du har måske hørt om nogle meget alvorlige sundhedsproblemer, som rygning kan forårsage, f.eks. lungekræft og emfysem. Men der er også andre lidelser, som ikke er helt så indlysende; vidste du for eksempel, at rygere ofte lider af et større antal forkølelser end ikke-rygere? Det skyldes, at rygning gør halsen tør, hvilket gør det sværere for kroppens immunforsvar at holde dig sund.

Hvis du har et inderligt ønske om, at stoppe med at ryge, så tøv ikke med at prøve, at hypnotiserer dig ud af det. Du skal have fat i en hypnotisør, som har erfaringen til at hjælpe dig med et rygestop. Du kan se priser på hypnose her, og læse mere omkring fremgangsmåden, og hvad du kan forvente, hvis du aldrig har prøvet det før, eller kender til hyponose.

Skriv et svar