Når du tænker madpakke, tænker du nok ikke lige kirsebær sauce. Normal tænker man noget med lidt mere fyld i. Gerne noget med en masse ernæring, som ikke fylder for meget. Og det skal der også være plads til. Men det kan også være en rigtig god ide at pakke en masse kirsebær sauce med også. Hvorfor? Læs videre.
Man kan aldrig vide hvor livet tager én hen. Eller hvor man selv tager hen. Derfor kan det være vigtigt at være forbedret på alt! Og det kan du blive med den rette kirsebær sauce!
Kirsebær sauce til enhver situation
Så hvorfor er kirsebær sauce bare perfekt til madpakken? Svaret ligger i, hvor nemt kirsebær sauce er at lave og have meget af. Normalt bruger man jo kirsebær sauce til at hælde på tærter eller andre former for kager. Men man kan jo hælde kirsebær sauce på alt, i teorien. Du kan putte det ovenpå boller, frugt og andre godter, man kan have med i madparken. Og det er netop lige derfor det er så smart at tage kirsebær sauce med sig, i madpakken.
Hvis du nu skal et sted hen, hvor det at få mad, kan være lidt bøvlet, så tag kirsebær saucen med. Eller hvis du tager et sted hen, hvor du skal leve af madpakkemad i flere dage i træk. På denne måde kan du spice maden helt op, så det går fra kedelig frokost, til lækkerier. Generelt er det en god ide at have saucen med sig, hvis nu man får tilbudt noget mad, som ikke ser særligt lækkert ud, så kan du også spice dette lidt op, hvis du har dit eget kirsebær sauce med. På denne måde er saucen general!
På en festival som Distortion
Kirsebær saucen er derfor perfekt til at tage med på en musikfestival, for eksempel. Men hvilken skulle det så være? Distortion er en populær én. Men så går du nok med et spørgsmål om, hvem optræder til Distortion? Det kan være svært at svare, da der er nye optrædende hvert år.
Men hvis man følger med på deres hjemmeside og Facebook side, så vil man altid hurtigt blive opdateret derinde. Og det er spændende navne hvert år, så du skal endelig ikke holde dig tilbage fra at holde øje. Og hvis du så vælger at tage til festivalen, så glem ikke kirsebær saucen!